Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv ”Îmi spunea plângând că moare” Mărturia cutremurătoare a fratelui bărbatului care a murit după ce a fost consultat de medicii de la Urziceni

”Îmi spunea plângând că moare” Mărturia cutremurătoare a fratelui bărbatului care a murit după ce a fost consultat de medicii de la Urziceni

Avem mărturia fratelui tânărului de 32 de ani care a murit după ce a fost trimis acasă de același medic de gardă care n-a consultat-o pe tânăra care a născut pe asfalt, la Urziceni.

de Andreea Ştefan    |    01 Aug 2023   •   17:51

Bărbatul acuză că fratele său așteptat 40 de minute ambulanța, apoi pe holul spitalului, personalul medical l-ar fi îndemnat ”să aștepte ca până acum”, iar după consult, medicul de gardă s-a rezumat la a-i da un bilet de trimitere, fără a pune un diagnostic și fără ca măcar să se semneze.

”Acolo a fost dus, nu trimis. M-a sunat duminică, în jurul orei 17:36.

Eu eram în apel cu altcineva atunci. L-am sunat la 17:43 și îmi spunea plângând că moare, nu mai poate de durere și moare și i-am zis că sun la ambulanță.

M-am gândit la tot ce era mai rău”, a declarat fratele bărbatului mort.

Citește și: Un alt caz șocant la Spitalul Urziceni. Un bărbat a murit după ce a fost consultat de medici și trimis acasă

Acesta a mai menționat și că fratele său a început să se simtă rău de vineri.

”Biletul de trimitere care i s-a dat lui nu avea scrisă nicio dată, niciun nume, doar jos în dreptul parafei erau scrise două nume de medici, unul care intra de gardă a doua zi și numele unui medic care era de gardă la Policlinica Urziceni.

Nu scria numele doctorului care i-a dat trimiterea, nu scria numele pacientului, nu scria pentru ce e trimiterea, nu scria ce s-a întâmplat.

Până l-au băgat să-l consulte a durat peste 40 de minute. Nu i s-au făcut analize, nu i s-a făcut nimic, l-au neglijat complet”, a mai spus fratele victimei.

Întrebat ce le-ar reproșa medicilor de la Spitalul din Urziceni, acesta a spus: ”Că mi-au neglijat fratele, l-au omorât!”. 

×
Subiecte în articol: Urziceni
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close