Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv "A vrut să fugă, dar dintr-odată peretele a căzut". Mărturia tatălui uneia dintre fetele rănite în urma prăbușirii internatului din Odorheiu Secuiesc

"A vrut să fugă, dar dintr-odată peretele a căzut". Mărturia tatălui uneia dintre fetele rănite în urma prăbușirii internatului din Odorheiu Secuiesc

Tatăl uneia dintre copilele rănite în urma prăbușirii internatului din Odorheiu Secuiesc, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2023   •   16:56

Tatăl uneia dintre copilele rănite în urma prăbușirii internatului din Odorheiu Secuiesc, a spus că fiica sa a fost găsită sub dărâmături și că nu cunoaște exact în ce încăpere se afla în momentul incidentului.

"S-a prăbușit și a fost scoasă din moloz. Nu știu exact în ce cameră se afla fata mea, nu îmi pot da seama.

Mi-a spus că învăța, făcea practică și dintr-odată a auzit zgomote de sus și a văzut crăpături. A vrut să fugă, dar dintr-odată peretele a căzut.

Fata mea este în spital, de acolo vin acum.

Citește și: Primele imagini din interiorul camerelor internatului de la Odorheiu Secuiesc, după prăbușire

Era inconștientă când a fost scoasă de acolo, dar acum este mai bine și sperăm că o să-și revină", a spus tatăl uneia dintre fete, în exclusivitate la Antena 3 CNN.

Fetele au beneficiat de consiliere psihologică. Este vorba de cele două eleve care au fost internate la Spitalul din Municipiul Odorheiu Secuiesc.

Acestea vor fi externate în cursul zilei de joi, cel mai probabil după ce va fi efectuată vizita medicală și după ce medicii se vor pronunța pentru externarea acestora.

În cursul zilei de joi acestea vor ajunge acasă, iar pentru fata care este la Spitalul din Târgu Mureș, din păcate, starea acesteia de sănătate nu s-a îmbunătățit, iar medicii sunt încă rezervați.

În privința lui David, băiatul decedat, familia lui a anunțat că înmormântarea va avea loc joi la ora 13, în Cimitirul Romano-Catolic.

Primăria a declarat doliu în localitate și a anulat toate evenimentele de sărbători.

×
Subiecte în articol: Odorheiu Secuiesc tata fata ranita
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close