Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Medicii învățați de spitale cum să nu ia șpagă, la Suceava. Cursul a durat mai multe ore

Medicii învățați de spitale cum să nu ia șpagă, la Suceava. Cursul a durat mai multe ore

Medicii din Suceava au participat la un training în care au fost învățați cum să nu ia șpagă de la pacienți. Asta după ce un medic oncolog a fost arestat pentru asta.

de Paul Ciurari    |    Ioana Mircea    |    17 Feb 2023   •   16:53

Situaţie halucinantă la Suceava. Medicii sunt învățați cum să nu ia şpagă. Conducerea Spitalului Județean Suceava a organizat o acțiune de prevenire a corupției. Totul în contextul în care un medic oncolog, angajat al instituţiei se află în arest la domiciliu pentru luare de mită, de mai bine de o lună.

Încă de acum două săptămâni cei din conducerea spitalului au anunțat că vor face astfel de traininguri cu angajații spitalului. La acest traininguri au participat și șeful Direcției Generale Anticorupție Suceava, dar și polițistul care a fost prezent la perchezițiile efectuale medicului oncolog reținut, care acum se află în arest la domiciliu.

Citește și: Zeci de medici de la Spitalul Judeţean Suceava o susţin pe şefa de la Oncologie acuzată că a luat şpagă de la bolnavii de cancer

A fost un training destul de lung în care au participat toți șefii de secții, toți șefii de structuri din cadrul spitalului precum și mai mulți doctori și asistente care au fost interesați de subiect. De asemenea, au fost și întrebări puse din partea angajaților spitalului. Existau mai multe nelămuriri cu privire la diferența dintre luare de mită și primirea de foloase necuvenite.
 

×
Subiecte în articol: spaga
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close