Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Nicușor Dan recunoaște înfrângerea înainte de începerea alegerilor: ”Există o șansă reală ca primarul Bucureștiului să fie Cristian Popescu Piedone”

Nicușor Dan recunoaște înfrângerea înainte de începerea alegerilor: ”Există o șansă reală ca primarul Bucureștiului să fie Cristian Popescu Piedone”

Există o şansă reală ca primarul Capitalei să fie Cristian Popescu Piedone. Declaraţia îi aparţine chiar primarului Nicuşor Dan, care, în urmă cu scurt timp, a admis că poate să fie învins de Piedone.

de Andreea Ştefan    |    09 Apr 2024   •   17:54

”Chiar dacă pentru mulți dintre noi pare ireal, există o șansă reală ca, la sfârșitul acestor alegeri, primarul Bucureștiului să fie Cristian Popescu Piedone.

Pare ireal, dar suntem în această situație. Va fi o campanie electorală foarte dificilă. Șansele sunt pentru cine mobilizează cei mai mulți dintre simpatizanții săi, dintre mine și Cristian Popescu Piedone”, a declarat Nicușor Dan.

Profilul votanților care îl susțin pe Nicușor Dan

Datele din sondajul realizat de ARA Public Opinion arată că cei mai mulți dintre românii care îl susțin la alegerile pentru Primăria Capitalei au vârsta cuprinsă între 25 și 39 de ani, însumând un procent de 24,40%.

De asemenea, Nicușor Dan este susținut de românii cu vârstă de peste 70 de ani, adică un procent de 23,80%, iar mai apoi de românii care se situează în intervalul de vârstă 55-69 de ani, cu un procent de 18,70%.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Cristian Popescu Piedone
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close