Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv O soacră a cerut ordin de protecţie împotriva norei. Ce acuzaţii îi aduce şi ce spune soţul femeii, din Alba

O soacră a cerut ordin de protecţie împotriva norei. Ce acuzaţii îi aduce şi ce spune soţul femeii, din Alba

O femeie din Alba a cerut ordin de protecție față de nora sa, pe care o acuză că ar fi bătut-o și chiar ar fi amenințat-o cu moartea. La proces, aceasta a adus şi doi martori. Ce spune soţul femeii.

O soacră a cerut ordin de protecţie împotriva norei. Ce acuzaţii îi aduce şi ce spune soţul femeii, din Alba
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    Andrei Naiţă    |    07 Feb 2023   •   17:03

Soacra a depus plângere la poliție, așa că tânăra este cercetată acum pentru violență în familie.

Neînțelegerile dintre soacră și noră sunt ceva mai vechi. Soacra ar fi fost agresată de mai multe ori de către nora ei și ar fi fost amenințată inclusiv cu moartea.

Femeia s-a speriat și s-a adresat poliției, cerând demiterea unui ordin de protecție la instanța de judecată. Soacra a cerut ca nora să fie evacuată din locuință pentru o perioadă de 6 luni și să fie obligată să păstreze o distanță de 50 de metri față de ea.

La proces, nora a declarat că incidentele au fost izolate și că nu a intenționat să îi pună viața în pericol. Ea a mai cerut respingere ordinului de protecție pe motiv că are un copil mic și nu se mai poate ocupa de el dacă este evacuată din locuință.

Citeşte şi: Mireasă părăsită la altar din cauza soacrei | Mirele a oprit nunta după ce mamei nu i-a plăcut cum arată femeia

De partea cealaltă, soacra s-a dus la proces cu doi martori care au asistat la agresiunile fizice. Aceștia au spus în fața instanței că nora devine agresivă, mai ales atunci când se află sub influența băuturilor alcoolice.

Ulterior, polițiștii au întocmit pe numele agresoarei un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie și a fost emis totodată și ordinul de protecție.

În toată această poveste, soțul femeii, respectiv fiul reclamantei, nu a avut nicio implicare și drept urmare, nu a fost amintit în hotărârea instanței de judecată.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close