Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Scandal în Parlament la şedinţa pe pragul la abuzul în serviciu. Care e varianta susținută de PNL

Scandal în Parlament la şedinţa pe pragul la abuzul în serviciu. Care e varianta susținută de PNL

Este scandal la această oră în Parlament, la ședința unde ministrul PNL al Justiției a fost chemat să dea explicații cu privire la propunerea privind pragul la abuzul în serviciu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Apr 2023   •   16:38

Parlamentarii puterii nu reușesc să se pună de acord privind suma de la care se va face închisoare pentru abuz în serviciu.

Sunt propuneri de 9.000 lei, dar sunt și alte propuneri pentru pragul de 3.000 lei, pentru 6.000 lei sau chiar 1.000 lei.

Potrivit unor surse politice, PNL a mers pe varianta de două salarii minime brute pe economie.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: "Predoiu nu mi-a spus de pragul de 250.000 de lei pentru abuz în serviciu"

Partidul Național Liberal va transmite varianta lor social democraților și mai apoi vor merge în Comisia Juridică a Camerei Deputaților cu varianta în care două salarii minim brute să fie pragul pentru abuz în serviciu.

Cătălin Predoiu a propus varianta de 9.000 lei. Mâine va fi dat un vot și raport în Comisia Juridică și urmează ca miercuri să vedem și un vot final în plenul Camerei Deputaților.

Vezi şi: Predoiu scade pragul abuzului în serviciu pentru a calma spiritele. Ministrul Justiţiei, explicaţii în scandalul momentului

×
Subiecte în articol: Catalin Predoiu abuz in serviciu
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close