Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Un preot a ajuns în comă la spital, după ce ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor, în Constanţa

Un preot a ajuns în comă la spital, după ce ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor, în Constanţa

Un preot tânăr este în comă la spital, după ce ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor. Soţia sa a sunat la 112. Care a fost motivul acestui gest extrem.

Un preot a ajuns în comă la spital, după ce ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor, în Constanţa
Sursa foto: Pexels
03 Feb 2023   •   16:50

Potrivit familiei, preotul a fost, astăzi, foarte liniștit şi calm şi nu ar fi dat semne că ar fi afectat de ceva care să-l fi condus la un gest extrem.

Acesta a plecat de acasă de dimineață, iar la scurt timp după ce s-a întors i s-a făcut rău și a căzut pur și simplu din picioare.

Soția lui a sunat la 112, iar bărbatul a ajuns la Spitalul Județean Constanţa în stare foarte gravă.

Potrivit medicilor, preotul ar fi ingerat o substanță periculoasă, însă sunt aşteptate rezultatele analizelor medicale. 

"Toată lumea are probleme și greutăți în ziua de astăzi. Nu cred că este om fără supărări sau probleme, dar nu ca să recurgă la vreun gest. Deci scoatem din discuție lucrul acesta. În intervalul orar în care el a fost plecat, eu nu știu ce s-a întâmplat", a declarat soţia preotului pentru Antena 3 CNN. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din păcate, acum preotul este în comă profundă și respiră doar cu ajutorul aparatelor. Medicii, de altfel, sunt extrem de rezervați în ceea ce privește evoluția lui.

Citeşte şi: ÎPS Teodosie, despre cum sunt trataţi preoţii români din Ucraina: "I-am primit cu atâta căldură şi primim o asemenea palmă?Este de neacceptat!"

Preotul a fost numit paroh al Bisericii Sfântul Ștefan la doar 27 de ani, apoi a primit și funcția de administrator la Centrul de Diagnostic și Tratament Recuperator Sfânta Elena din Costinești.

Pare să fi avut o relație bună cu Arhiepiscopul Tomisului. Dovadă sunt fotografiile în care apar cei doi.

Şi totuși ceva s-a întâmplat pe plan profesional, pentru că în acest moment preotul nu mai este nici paroh și nici administrator.

În acest context, este posibil ca acolo să fi fost ceva probleme financiare care să-l fi apăsat atât de mult încât să-l determine să recurgă la acest gest extrem. 

"Eu nu știu ce s-a întâmplat. Este o poveste de familie, nu intru în așa ceva", a spus ÎPS Teodosie pentru Antena 3 CNN.

De când au aflat că părintele se află în stare gravă la Spitalul din Constanța, credincioșii care participau periodic la slujbele de la Biserica Sfântul Ștefan au transmis sute de mesaje de încurajare și susținere atât pentru preotul fost paroh, dar și pentru familia sa.

Surse din interiorul spitalului susțin că substanța ingerată de preot ar fi antigel.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close