Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Victor Pițurcă scapă de controlul judiciar în dosarul măștilor neconforme de la MApN

Victor Pițurcă scapă de controlul judiciar în dosarul măștilor neconforme de la MApN

Tribunalul București a admis contestația fostului selecționar al naționalei de fotbal, Victor Piţurcă, și a ridicat interdicțiile.

Victor Pițurcă scapă de controlul judiciar în dosarul măștilor neconforme de la MApN
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    08 Feb 2023   •   16:41

Victor Pițurcă scapă de control judiciar în dosarul măștilor neconforme de la Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Această decizie este definitivă și nu poate să fie atacată printr-o cale de atac.

Deși este cercetat în continuare în libertate, Victor Pițurcă ar putea oricând, de pildă, să părăsească țara și să se sustragă astfel de la urmărirea penală.

Alexandru Pițurcă, fiul fostului selecționar al naționalei de fotbal, cât şi Gabriel Țuțu, directorul Romarm, rămân în continuare sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Citeşte şi: Stenograme de pe grupul de WhatsApp al afacerii măştilor în care era implicat şi Victor Piţurcă

Rămâne de văzut dacă avocații lor au contestat și ei, în cazul acestora, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile în acest dosar al măștilor neconforme livrate către Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Reamintim că Victor Pițurcă este acuzat că și-ar fi folosit influența pentru ca fiul său, Alexandru Pițurcă, să primească contracte valoroase, precum și contractul cu Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Procurorii DNA fac în continuare audieri în acest dosar și chiar și astăzi au fost audiate persoane în calitate de martori. 

Citeşte şi: Victor Piţurcă, primele declaraţii în dosarul măştilor: "Nu am oferit bani niciodată, nu am vândut nicio mască"

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close