Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Adrian Sobaru, românul care s-a aruncat în gol în Parlament, s-a făcut șofer de TIR ca să își ajute copilul bolnav

Adrian Sobaru, românul care s-a aruncat în gol în Parlament, s-a făcut șofer de TIR ca să își ajute copilul bolnav

Adrian Sobaru, bărbatul care s-a aruncat în gol de la balconul Camerei Deputaţilor în 2010, a ales să lucreze ca șofer de TIR în afara țării. Acesta a trimis un mesaj realizatorilor emisiunii Exces de Putere, în care spune că face asta din dorința de a-și ajuta fiul bolnav.

Adrian Sobaru, românul care s-a aruncat în gol în Parlament, s-a făcut șofer de TIR ca să își ajute copilul bolnav
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iul 2023   •   16:59

„Străin între străini, șofer de TIR la bătrânețe să îmi ajut copilul cu handicap. E o muncă periculoasă, camioanele sunt atacate adesea, poți fi omorât într-o parcare. Înfrunt însă orice, important este să-mi pun copilul pe picioare”, este mesajul trimis de Adrian Sobaru realizatorilor emisiunii Exces de putere.

În decembrie 2010, Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul Camerei Deputaţilor, chiar în momentul în care premierul de la acea vreme, Emil Boc, își începuse discursul.

Nemulțumirea lui era legată de faptul că, în urma măsurilor de austeritate instituite de Guvernul Boc, unele drepturi ale copiilor cu handicap au fost retrase. El are doi copii, iar unul dintre ei suferă de autism.

Înainte de a se arunca în gol, bărbatul ar fi strigat: „Mi-aţi luat pâinea copiilor! Pentru tine, Boc!”. Totodată, acesta purta și un tricou pe care scria: „Ne-ați ciuruit!!! Ne-ați vândut și ne-ați trădat. Ne-ați ucis viitorul copiilor. Ne puteți lua viața și banii, dar nu LIBERTATEA!!!”.

×
Subiecte în articol: adrian sobaru sofer de tir
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close