Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Mega-proiectul imobiliar al Elenei Udrea din Cluj-Napoca: Complex cu 10.000 de apartamente | Partenerul său, principalul asociat al firmei dezvoltatoare

Mega-proiectul imobiliar al Elenei Udrea din Cluj-Napoca: Complex cu 10.000 de apartamente | Partenerul său, principalul asociat al firmei dezvoltatoare

Elena Udrea construiește în Cluj-Napoca 10.000 de apartamente, asta anunțau titlurile articolelor de anul trecut când vorbeau despre investiția acesteia și a partenerului ei, Adrian Alexandrov.

Mega-proiectul imobiliar al Elenei Udrea din Cluj-Napoca: Complex cu 10.000 de apartamente | Partenerul său, principalul asociat al firmei dezvoltatoare
Sursa foto: Antena 3
de Bianca Timșa    |    08 Apr 2022   •   23:25

Viitorul cartier va fi construit pe o suprafață de 350 de metri pătrați. Elena Udrea și Adrian Alexandrov dezvoltă cel mai mare proiect de imobiliare din Europa de Sud-Est. Principalul asociat, cu un procent de 50%, este chiar logodnicul ei.

În vara anului trecut Consiliul Local Cluj a aprobat PUZ-ul pentru Transilvania Smart City. Proiectul va fi finanțat de patru asociați, iar banii vor veni din surse proprii și din finanțări externe, mai multe fonduri de investiții din străinătate fiind implicate.

Citește și: Detaliul extrem de important din plecarea Elenei Udrea din România. Ce dezvăluie mașina cu care a încercat să fugă | Oana Zamfir: ”Oamenii aceștia au mers cu banii la saltea”

În plan este prevăzută construirea unui mall, a unor hoteluri, a unui parc de două hectare, o creșă, o grădiniță, o școală, dar și un heliport. Transportul spre aeroport și spre oraș se face cu telegondola. Livrăriile în interiorul cartierului se vor face cu drona, iar mașinile electrice vor putea fi încărcate la stații special amenajate.

Termenul de finalizare estimat este de maximum cinci ani, iar prima etapă este prevăzută a fi gata în doi ani.

Apartamentele au fost deja puse în vânzare, iar cele din primul bloc au fost vândute în mai puțin de două luni.

 

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Cluj
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close