Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Un nou atac armat în Germania, la o zi după masacrul din Hamburg! Un individ înarmat a luat mai mulți ostatici într-o farmacie

Un nou atac armat în Germania, la o zi după masacrul din Hamburg! Un individ înarmat a luat mai mulți ostatici într-o farmacie

Sute de agenţi ai poliţiei germane au fost mobilizaţi în oraşul Karlsruhe, unde un individ a luat ostatice mai multe persoane într-o farmacie.

de Mia Lungu    |    10 Mar 2023   •   21:40

Update 22:30 La ora 21:10 (n.r. ora locală), în farmacie a intrat o unitate specială de poliție. Un bărbat suspect a fost arestat. Clădirea este în prezent în curs de percheziție. Potrivit informațiilor preliminare, nu există persoane rănite.

Știrea inițială Incidentul are loc în centrul oraşului Karlsruhe, conform site-ului T-online.de. Poliţia încearcă să afle motivul agresorului, dar a transmis că nu există niciun risc general pentru populaţie.

În zonă a fost instituit un perimetru de securitate şi autorităţile încearcă să obţină eliberarea ostaticilor prin negocieri.

Surse din cadrul serviciilor de securitate germane citate de presa locală au declarat că autorul luării de ostatici cere un milion de euro.

Citește și: Un copil nenăscut, ucis în pântecele mamei în masacrul de la Biserica Martorilor lui Iehova din Germania | Cine este asasinul

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Din cauza unei posibile luări de ostatici, într-o farmacie de pe Str. Ettlinger, serviciile de urgență sunt desfășurate la fața locului. Din cauza situației de risc neclare în prezent, zona este în izolată pe o suprafață mare. Mai multe informații vor urma.", a transmis poliția locală pe Twitter.

"Conform cunoștințelor actuale ale poliției, mai multe persoane au fost luate ostatici într-o farmacie. Se presupune că sunt nevătămate", a fost actualizarea transmisă de autorități.

Incidentul intervine după atacul armat produs joi seară în Hamburg, soldat cu opt morţi.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close