Antena 3 CNN Externe Un copil nenăscut, ucis în pântecele mamei în masacrul de la Biserica Martorilor lui Iehova din Germania | Cine este asasinul

Un copil nenăscut, ucis în pântecele mamei în masacrul de la Biserica Martorilor lui Iehova din Germania | Cine este asasinul

Autorul atacului armat de joi noaptea din Hamburg, Germania, era un fost membru al "Martorilor lui Iehova", care ar fi acționat singur, arată datele obținute de anchetatori.

Un copil nenăscut, ucis în pântecele mamei în masacrul de la Biserica Martorilor lui Iehova din Germania | Cine este asasinul
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mar 2023   •   14:34

Șapte persoane au fost ucise prin împușcare în atacul din imobilul situat pe strada Deelboge din oraș.

Făptașul a fost identificat de presa locală în persoana unui bărbat de 35 de ani, pe nume Philipp F, care se recomanda drept consultant în afaceri.

Publicația "Der Spiegel" a scris că sunt indicii conform cărora asasinul este un fost membru al congregației.

După ce a tras cu o armă de foc semi-automată asupra celor aflați în centrul "Martorilor lui Iehova", individul s-a sinucis.

Citește și: Atac armat în Germania! Cel puțin 8 persoane au murit si peste 20 au fost rănite după ce un bărbat a deschis focul în biserică

Cadavrul său a fost găsit de poliție la un etaj superior al imobilului.

Un purtător de cuvânt al poliției, Holger Vehren, a declarat că ofițerii au fost alertați în jurul orei locale 21.15 și au ajuns rapid la fața locului, unde au găsit mai multe victime împușcate.

Polițiștii erau acolo când au auzit o împușcătură, acesta fiind, probabil, momentul în care suspectul a îndreptat arma asupra sa și a apăsat pe trăgaci. 

Der Spiegel a mai scris că un copil nenăscut a fost identificat printre victimele atacului. Fătul a fost lovit de un glonț în pântecele mamei.

Mama a supraviețuit, notează Reuters.

Poliția susține că intervenția rapidă a ofițerilor săi a împiedicat uciderea mai multor persoane.

În afara celor șapte oameni uciși, alți opt au fost răniți, dintre care patru grav.

Aproximativ 20 de persoane au fost scăpat nevătămate.

Foto: intervenție a poliției la centrul din Hamburg al Martorilor lui Iehova

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close