Antena 3 CNN Externe Atac armat în Germania! Cel puțin 8 persoane au murit si peste 20 au fost rănite după ce un bărbat a deschis focul în biserică

Atac armat în Germania! Cel puțin 8 persoane au murit si peste 20 au fost rănite după ce un bărbat a deschis focul în biserică

Germania este în stare de șoc. Un atac sângeros a avut loc noaptea trecută, într-un centru al Martorilor lui Iehova din Hamburg.

Atac armat în Germania! Cel puțin 8 persoane au murit si peste 20 au fost rănite după ce un bărbat a deschis focul în biserică
Sursa foto: Captură foto Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    10 Mar 2023   •   07:25

Cel puțin opt oameni au fost uciși și 25 au fost răniți după ce un bărbat a deschis focul și a tras la întâmplare. 

Poliția a declanșat o operațiune de amploare pentru prinderea teroristului. 

Potrivit celor mai noi informații atacatorul s-ar putea afla printre oamenii care au murit în schimbul de focuri cu polițiștii. 

Scenele au fost surprinse de un martor chiar în timpul atacului. Alarma s-a dat în jurul orei locale 21:00.

Pe aplicația federală de avertizare a apărut mesajul că unul sau mai mulți autori necunoscuți au tras asupra unor persoane într-o biserică. Imediat a fost declanșată o operațiune de amploare și oamenii au fost sfătuiți să rămână în locuințe. 

”Poliția a fost relativ aproape și a intrat rapid în clădire. Ofițerii care au intrat au găsit oameni grav răniți și, în unele cazuri, răniți mortal de focuri de armă. Ofițerii înșiși au auzit o împușcătură venind de la etajele superioare ale clădirii. Au urcat la etaj și au găsit un alt cadavru acolo”, povestește un martor. 

Mai multe persoane au murit în urma atacului sângeros de la centrul Martorilor lui Iehova. Alte peste 20 de persoane au fost rănite în împușcături. 

 

×
Subiecte în articol: atac armat Hamburg Germania
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close