Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Bărbatul considerat ”Clona” lui Andrew Tate, audiat la DIICOT în calitate de martor: ”Nu am avut conexiuni de business cu frații Tate”

Bărbatul considerat ”Clona” lui Andrew Tate, audiat la DIICOT în calitate de martor: ”Nu am avut conexiuni de business cu frații Tate”

Unul din prietenii fraților Tate a fost audiat la DIICOT miercuri. La ieșirea din clădire, Vlad Cristian Obuzic a vorbit despre legăturile sale cu Andrew și Tristan.

Bărbatul considerat ”Clona” lui Andrew Tate, audiat la DIICOT în calitate de martor: ”Nu am avut conexiuni de business cu frații Tate”
Sursa foto: captură Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Ian 2023   •   21:37

Vlad Cristian Obuzic, cunoscut și ca Vlad Obu, susține că cel mai probabil a fost chemat la audieri pentru că este un apropiat al fraților Tate. De asemenea, el a precizat că faptul că îi cunoaște pe frații Tate nu îi va aduce probleme în viitor.

”Nu am avut conexiuni de business cu frații Tate”, a declarat Vlad Obu.

Cristian Obuzic a fost audiat în dosarul în dosarul în care Andrew si Tristan sunt acuzați de trafic de persoane și viol.

Obu, care e original din Galați, se străduiește să îi coppieze pe cei doi frați de care este apropiat. 

Chiar dacă, la ieșirea de la DIICOT a spus că nu a făcut afaceri cu ei, acum trei luni Obu se lăuda cu asta.

Citește și: Vlad Obu, prietenul fraților Tate, luat pe sus de mascați. Percheziții în mai multe locații

”Eu am avut noroc că m-am împrietenit cu frații Tate acum câțiva ani și oarecum am fost inspirat și de ei și m-au ajutat foarte mult să înțeleg anumite aspecte, niște lecții super importante care pe mine mă ajută acum”, susținea Vlad Obu în urmă cu trei luni în cadrul unui podcast.

Obu are aceleași pasiuni ca și frații Tate: mașinile scumpe, băuturile de sute de euro și prezența femeielor frumoase. El este patron de studio de videochat și luptător de arte marțiale.

Pe rețelele sociale exploatează imaginea femeilor din cercul de cunoscuți, le pune în ipostaze jignitoare și se laudă singur.

×
Subiecte în articol: frații Tate Andrew Tate Vlad Obu DIICOT
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close