Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Aş vrea s-o aud pe doamna Tiron spunând "Ana are mere" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Aş vrea s-o aud pe doamna Tiron spunând "Ana are mere" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Aş vrea s-o aud pe doamna Tiron spunând "Ana are mere" (VIDEO)
06 Apr 2010   •   23:50

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Prestaţia Dorinei Tiron, şefa CNADNR, de la emisiunea "La Ordinea Zilei", nu a scăpat de comentariile lui Mircea Badea. În opninia sa, jumătate din cuvintele rostite de aceasta în timpul emisiunii au fost "doamna".

"Nu am găsit logică a unei exprimări coerente în niciuna din propoziţiile emise de această doamnă. (...) Jumătate dintre cuvintele pe care le-a emis doamna asta în emisiune au fost doamnă. (...) A înţeles cineva sau i s-a părut că măcar o frază emisă de doamna asta Tiron a avut vreun sens? Vă garantez că nu găsiţi. (...) Doamna asta nu vorbea nimic. Eu aş vrea s-o văd pe doamna asta spunând enunţuri simple. Mi-e foame. Mi-e sete. Afară e soare. Ana are mere", a spus Mircea Badea.




Iată un fragment din emisiunea la care Mircea Badea făcea referire:





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close