Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, despre duşul în 2, recomandare din Elveţia: "Românii nu prea fac duş nici în 1, dar în 2"

Mircea Badea, despre duşul în 2, recomandare din Elveţia: "Românii nu prea fac duş nici în 1, dar în 2"

Mircea Badea a comentat, cu umor, ipoteza lansată de un ministru din Elveţia care a recomandat duşul în doi, menit să ducă la economii de energie în contextul exploziei prețurilor.

Mircea Badea, despre duşul în 2, recomandare din Elveţia: "Românii nu prea fac duş nici în 1, dar în 2"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Sep 2022   •   11:16

"Şi dacă s-ar fi pus problema la noi, în România, noi ieşim bine oricum. Conform statisticilor, lumea în România nu prea face duş nici în unu, dar în doi. Nu face deloc. 

Nu se spală lumea pe dinţi în România. Când tragem linie la statistică, suntem pe ultimul loc la consumul de pastă de dinţi şi de săpun. 

Deci noi economisim demult, asta aş vrea să-i spunem doamnei din Elveţia, bateţi la uşi deschise. Stăm aşa împuţiţi şi ne este foarte bine. 

Noi suntem stăpâni aici. În fiecare zi simt cum sunt stăpân aici", a comentat cu umor Mircea Badea, luni seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.

Simonetta Sommaruga, ministrul Mediului și Energiei din Elveția, a venit cu o idee inedită, menită să ducă la economii de energie în contextul exploziei prețurilor.

Într-un interviu pentru presa din țara sa, Sommaruga a sugerat populației ca, pe lângă încălzirea mai modestă a locuinței și scăderea temperaturii de răcire a frigiderelor, să încerce și dușul în doi.

×
Parteneri
Mii de șoferi vor da bani în plus pentru a circula prin România
x close