Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: "Va fi extraordinar de rău, recesiunea e abia la început, inflaţia nu e nici pe departe la apogeu"

Mircea Badea: "Va fi extraordinar de rău, recesiunea e abia la început, inflaţia nu e nici pe departe la apogeu"

Mircea Badea crede că recesiunea este abia la început, iar inflaţia nu e nici pe departe la apogeu, astfel că va fi foarte rău.

Mircea Badea: "Va fi extraordinar de rău, recesiunea e abia la început, inflaţia nu e nici pe departe la apogeu"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    10 Aug 2022   •   15:30

"Inflaţia nu e nici pe departe la apogeu, recesiunea e abia la început, va fi extraordinar de rău. Aşa cred eu. Până acum nu m-am înşelat deloc", a spus realizatorul emisiunii "În gura presei", marţi seara, la Antena 3.

Reacţia lui Mircea Badea vine după declaraţiile făcute ieri de guvernatorul BNR Mugur Isărescu şi spune că se bazează pe ce spun nişte specialişti americani "foarte competenţi care până acum nu au greşit niciodată". 

"Eu nu contest (ce a zis Isărescu - n.r.). dar eu vă spun ce cred eu şi, până acum, pe mine realităţile m-au confirmat. Ghinion! În ultimul an, pe parte economică, realităţile m-au confirmat 100%.

Domnul Isărescu şi BNR mereu au revizuit în plus, zicând apoi că e mai rău decât au prognozat. Inclusiv inflaţia, e un pic mai mare decât cea prognozată. Că va fi foarte rău eu sunt convins de asta", a continuat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei inflatie
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close