Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea face analiza biroului șefei DNA: ”Eu sper că are cruciulițe și la oglinda retrovizoare a Audi-ului A6 Quattro plătit din bani publici”

Mircea Badea face analiza biroului șefei DNA: ”Eu sper că are cruciulițe și la oglinda retrovizoare a Audi-ului A6 Quattro plătit din bani publici”

Mircea Badea face analiza biroului șefei DNA: ”Eu sper că are cruciulițe și la oglinda retrovizoare a Audi-ului A6 Quattro plătit din bani publici”
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Sep 2017   •   23:49

Mircea Badea a făcut analiza biroului șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, care a dat un interviu din propriul birou, luni, postului de radio Europa FM.

„Și suferința asta este o suferință creștină. Să vedem cu suferă absolut creștinește doamna Kovesi”, a spus Mircea Badea, în pasa ediției de luni seară a emisiunii În gura presei cu Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Badea a remarcat prezența a două icoane amplasate pe imprimanta șefei DNA, una dintre ele fiind fixată într-o „inimioară roșie”, concluzionând că „doamna Kovesi este, evident, o persoană credincioasă”. Chiar și așa, „o să ajungă în iad”, dă asigurări Mircea Badea.

Însă acestea nu sunt singurele icoane din biroul șefei DNA.

”Eu sper că are cruciulițe și la oglinda retrovizoare a Audi-ului A6 Quattro plătit din bani publici cu care merge la procesele pe persoană publică”, a mai spus Mircea Badea.

 

 

 

×
Parteneri
ANM: Vine prăpădul! Unde loveşte URGIA în următoarele ore
x close