Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: "Am sesizat un caz despre un căţel muşcat cel mai probabil de un bursuc". Cum au intervenit autorităţile

Mircea Badea: "Am sesizat un caz despre un căţel muşcat cel mai probabil de un bursuc". Cum au intervenit autorităţile

Mircea Badea a sesizat inspectorii ANSVSA şi anunţă că a fost surprins într-un mod foarte plăcut de această instituţie din România.

Mircea Badea: "Am sesizat un caz despre un căţel muşcat cel mai probabil de un bursuc". Cum au intervenit autorităţile
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Aug 2022   •   23:50

"Vreau să am niște cuvinte de laudă, absolut, nu e "îi susțin" de data asta. Adică, sigur că îi susțin, dar pe bune.

Deci am fost perfect surprins într-un mod foarte plăcut de o instituție din România, de fapt de niște oameni care lucrează la o instituție din România. Deci e vorba despre instituția care se numește ANSVSA, care se ocupă de animale, din județul Constanța. Eu le-am sesizat un caz cu un cățel care cel mai probabil a fost mușcat de un bursuc și foarte nasol. Cazul nasol, cățelul rău, și le-am sesizat despre un cățel din județul Constanța(...).

Deci un cățel foarte probabil mușcat de un bursuc. Extraordinari au fost. Deci pur și simplu oamenii ăștia de la ANSVSA Constanța extraordinari pentru cățelul respectiv. Deci am rămas pur și simplu șocat.

Adică eu am sesizat ca să sesizez, îți dai seama, nu m-am așteptat că se și întâmplă ceva. Bă, nene, dar s-a întâmplat.

Foarte tare, deci foarte, foarte tare", a relatat Mircea Badea, luni seară, la emisiunea "În gura presei" de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea ANSVSA
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close