Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, după ce Iohannis a fost "omis" de presa străină în vizita la Kiev: "Băi, dar nu-l vedeţi pe om? Câta e"

Mircea Badea, după ce Iohannis a fost "omis" de presa străină în vizita la Kiev: "Băi, dar nu-l vedeţi pe om? Câta e"

Mircea Badea a comentat câteva articolele din presa internaţională care nu l-au menţionat pe Klaus Iohannis la vizita de la Kiev, deşi ceilalţi preşedinţi străini apar în titilurile articolelor.

Mircea Badea, după ce Iohannis a fost "omis" de presa străină în vizita la Kiev: "Băi, dar nu-l vedeţi pe om? Câta e"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Iun 2022   •   13:53

Preşedintele Klaus Iohannis a fost ieri la Kiev, împreună cu alţi trei lideri europeni, respectiv cel francez, italian şi german, într-o vizită istorică.

În urma acestui eveniment, ştirile din presa internaţională îi menţionează pe cei trei şefi de stat, mai puţin pe preşedintele României.

"Titlul de la politico.eu: "Macron, Scholz şi Dragi s-au întâlnit cu Zeleschi la Kiev într-o vizită istorică".

Unde e Iohannis? Cred că în poză. A, ne spune după-aceea, în subtitlu. Nu a încăput chiar în titlu. Iohannis e şi nume lung. Nu a mai încăput în titlu. Deci în subtitlu, îl menţionează şi pe domnul Iohannis, m-am mai liniştit puţin", a comentat Mircea Badea, joi seară, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.

"Pe Euronews.com, titlu: "Războiul din Ucraina: Macron, Scholz şi Draghi susţin statutul de candidată la UE pentru Ucraina". 

Iar nu este Iohannis în titlu, iar aici nu este nici în subtitlu. Aici e în poză şi e mai înalt ca toţi la un loc. Băi, nu-l vedeţi pe om?

La Guardian.com: "Scholz, Macron şi Draghi, sprijin pentru aderarea Ucrainei la UE". Băi, dar nu-l vedeţi, mai e un om acolo, în stânga, câta e. Nici aici nu apare în subtitlu. Dacă vreţi, o ţin aşa până dimineaţa, dar cred că e suficient. Nu mi se pare corect", a încheiat Mircea Badea.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close