Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea l-a sunat pe Raed Arafat în direct, la Radio ZU. ”Stați puțin să ne înțelegem, mie nu mi se pare în regulă!”

Mircea Badea l-a sunat pe Raed Arafat în direct, la Radio ZU. ”Stați puțin să ne înțelegem, mie nu mi se pare în regulă!”

Mircea Badea l-a sunat, miercuri, în direct de la radio ZU, pe șeful Grupului de Comunicare Strategică, Raed Arafat.

Mircea Badea l-a sunat pe Raed Arafat în direct, la Radio ZU. ”Stați puțin să ne înțelegem, mie nu mi se pare în regulă!”
18 Iun 2020   •   13:43

Realizatorul emisiunii a vrut să afle chiar de la secretarul de stat de la Ministerul de Interne care sunt obligațiile pe care trebuie să le îndeplinească oamenii legii în momentul în care opresc un autovehicul pentru control. Asta, în condițiile în care, cu o seara înainte, a fost oprit de agenți, care nu au respectat nicio măsură de igienă sau de distanțare socială. 

„Bună ziua, suntem Popescu și Badea de la Radio ZU, sunteți în direct. Avem o întrebare.

Zice amabil: Da, eu conduc, sunt la volan, dar, nicio problemă, sunt pe speaker, sper că mă auziți bine.

Da, vă auzim bine. (…) Și zic: Polițistul de pe stradă, care intră în contact cu cetățeanul pe care îl și oprește, trebuie sau nu să poarte mască?

Zice doctorul Raed Arafat: Păi e în aer liber!

Da, e în aer liber, zic, dar tot în aer liber era și până acum o perioadă când toți aveau mască. Toți! S-a mai relaxat treaba?

Zice nu, dar s-a stabilit în aer liber…

Zic, da, dar atunci trebuie să stea la doi metri de mine, că atunci e distanțare fizică, nu? În aer liber, practici distanțarea fizică.

Doctorul Raed Arafat zice da, e posibil să fie, totuși, un ordin intern de la Inspectoratul General de Poliție. Întrebați acolo. Bine, mulțumim! Sănătate!”

„Stați puțin, ca să ne înțelegem, deci, un polițist, care oprește zece mașini într-o tură, intră in contact nemijlocit cu zece cetățeni? Răspuns: da. Pune mâna pe acte, dă acte, trafichează acte? Dacă eu, de exemplu, am COVID-19 și sunt asimptomatic și, la un moment dat, îmi vine să strănut. Sigur, pun mâna pe volan și mă oprește domnul milițian. Dau geamul jos, el zice: actele. I le dau, le ia frumos de la mine din mână, se uită la ele cu atenție, le freacă bine și mi le dă înapoi. Plec. Și după vine altul, îl oprește. Cu aceeași mână. Între acte se dezinfectează? Există un protocol?”, a subliniat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Radio ZU Mircea Badea
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close