Antena 3 Emisiuni În gura presei Mircea Badea: "Nu e nicio soluţie pentru preţul combustibilului. De departe, şi asta e înspăimântător, raţional mi se pare Cîţu"

Mircea Badea: "Nu e nicio soluţie pentru preţul combustibilului. De departe, şi asta e înspăimântător, raţional mi se pare Cîţu"

de Georgiana Adam    |    22 Iun 2022   •   13:36
Mircea Badea: "Nu e nicio soluţie pentru preţul combustibilului. De departe, şi asta e înspăimântător, raţional mi se pare Cîţu"
Sursa foto: Antena 3

Mircea Badea spune că nu există nicio soluţie pentru plafonarea preţului la combustibil şi, în acest "spectacol", de departe cel mai raţional este Florin Cîţu, fost premier al României.

"Asta e înspăimântător", comentează Badea, adăugând că "pretenţia maneliştilor că rezolvă ei problema preţului combustibilului e de un ridicol entuziasmant".

"Ceea ce este pentru mine şocant e că dintre toţi oamenii politici care spun ei lucruri şi se îngurguţează cu benzina (Doamne, ce spectacol!), de departe, şi asta e înspăimântător, raţional cât de cât mi se pare domnul Cîţu.

Asta e cu adevărat înspăimântător. Domnul Cîţu nu bate câmpii în câteva lucruri pe care le spune cu privire la preţul combustibilului. Restul sunt într-un delir din ăsta bolşevic, diliu complet şi cumva mie îmi convine asta.

Cred că politicienii cu delir bolşevic şi îngurguţare populistă scârboasă cumva se joacă cu nişte forţe pe care nu le înţeleg şi (...) cred că vor face o prostie cu efecte crâncene.

(...) Nu există niciun fel de soluţie, nici măcar un fel de soluţie cu privire la preţul combustibilului, este o teză moartă, nu ca dezbatere, dar niciun fel de soluţie nu e. 

În primul rând, inflaţia nu va fi rezolvată pe planeta Pământ, iar pretenţia maneliştilor din România că rezolvă ei problema preţului combustibilului e de un ridicol entuziasmant", a spus Mircea Badea, marţi, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close