Antena 3 Emisiuni În gura presei Mircea Badea: Mă bucur că Băsescu a început să ne plagieze, că a început Cristoiu să ne plagieze, cred că în curând începe și Dan Andronic

Mircea Badea: Mă bucur că Băsescu a început să ne plagieze, că a început Cristoiu să ne plagieze, cred că în curând începe și Dan Andronic

14 Dec 2015   •   09:26

Mircea Badea a comentat schimbarea discursului unor jurnaliști, față de ”instituțiile de forță” ale statului.

”Era o vreme în România în care dacă puneai întrebări de ce a făcut procurorul așa, de ce a făcut judecătorul așa, de ce au făcut serviciile așa, erai un inamic al statului de drept. Nu-i nicio problemă. Vremurile alea continuă. Pe vremea lui Băsescu, dacă îți puneai o întrebare, dacă îți permiteai să fii sceptic privind acțiunile unei instituții a statului de drept - erai inamicul statului de drept. Te plăteau rușii, erai bolșevic, participaseși la mineriade și mai era ceva cu Iliescu” a explicat Mircea Badea.

„Când o ardeam noi așa supraveghetor, eram dușmanii democrației. Mă bucur că Băsescu a început să ne plagieze, că a început Cristoiu să ne plagieze, cred că în curând începe și Dan Andronic...Nu aveți idee câtă mizerie a trebuit să îndurăm în fiecare zi, timp de zece ani, noi și familiile noastre, de la regimul Băsescu și gurile sale de tun” a mai spus Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” a vorbit și despre faptul că, indiferent cine și ce spune, Traian Băsescu beneficiază în continuare de o formă de imunitate în fața justiției.

”Acum, sigur, Băsescu nu mai e președinte. Elena Udrea poate fi chemată de instituțiile statului de drept. Doamna Udrea, dumneavoastră ați făcut practic un denunț. Sigur, eu nu cred că lui Băsescu i se poate întâmpla ceva, pentru el beneficiază de o imunitate de facto” a conchis Mircea Badea.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close