Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, despre românii care au reclamat că s-au trezit cu sume uriașe în cont: "Aoleu, eu nu sunt printre ei! Nu am avut problema asta"

Mircea Badea, despre românii care au reclamat că s-au trezit cu sume uriașe în cont: "Aoleu, eu nu sunt printre ei! Nu am avut problema asta"

Mircea Badea a comentat cu umor, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN, pe subiectul românilor care au reclamat că s-au trezit cu sume uriaşe în cont, iar ulterior au rămas fără bani. 

Mircea Badea, despre românii care au reclamat că s-au trezit cu sume uriașe în cont: "Aoleu, eu nu sunt printre ei! Nu am avut problema asta"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    17 Ian 2024   •   10:33

"Avem o ştire de care nici nu ai cum să faci abstracţie: Români care s-au trezit peste noapte cu sume uriaşe de bani în cont. Aoleu, eu nu sunt printre ei. Dvs sunteţi?

Poliţia nu poate face nimic. Asta e bine, lasă-i în cont", a spus, cu umor, Mircea Badea, marţi seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN.

"Deci au reclamat. Asta mi-a plăcut tare, că au reclamat. Nu am avut problema asta, de ce să vă mint?", a continuat Mircea Badea.

În final, românii respectivi care s-au trezit cu sume uriaşe în cont au rămas fără bani, pentru că tranzacţiile nu erau autorizate de ei.

Poliţia Română este depăşită de situaţie, deși știe ce se întâmplă - mai scrie în articol.

"Aoleu, v-aţi fi aşteptat la asta?", a încheiat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea bani
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close