Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: "Sufletul pereche nu există, nu mai căutați degeaba. Dacă Mimi te înșală ostentativ, du-te liniștit"

Mircea Badea: "Sufletul pereche nu există, nu mai căutați degeaba. Dacă Mimi te înșală ostentativ, du-te liniștit"

Mircea Badea a vorbit în cadrul emisiunii „În gura presei” despre motivele pentru care oamenii nu își găsesc sufletul pereche. Prezentatorul consideră că sufletul pereche nu există, iar activitățile desfășurate de unul singur sunt cele mai benefice.

Mircea Badea: "Sufletul pereche nu există, nu mai căutați degeaba. Dacă Mimi te înșală ostentativ, du-te liniștit"
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Iun 2023   •   10:24

"Motivul pentru care nu-ți găsești sufletul pereche este pentru că sufletul pereche nu există. Este o prostie absolută ‘sufletul pereche’, o expresie de o imbecilitate crasă, o minciunică de prostovănie rostogolindă.

Cine marșează, cine achiesează la prostia asta, la telenovelismul ăsta atât de ieftin, la rozul ăsta ieftin parfumat cu ‘sufletul pereche’, e prost. Nu poți fi decât prost! Să zici: să-mi găsesc sufletul pereche. Marș acasă!", a spus Mircea Badea.

"Ce face Mimișor când nu este cu tine nu contează absolut deloc"

El a vorbit și despre gelozie în emisiunea sa, susținând că scandalurile într-o relație din acest motiv nu rezolvă nimic.

"Dacă te apucă bâzdâcii și zici: dacă Mimișor este acum cu unul?! Poate Mimișor chiar este cu unul. Sau poate că este mai târziu cu unul. Sau poate că este săptămâna viitoare cu unul. Sau poate că Mimișor este cu trei. Întrebarea este: așa, și?! Poate că nu este cu niciunul. Ai tu vreo putere de a influența universul, cetățenii, pe Mimișor? Oricine ar fi Mimișor, Mimișor poate fi un el.

Poate ea stă acasă și se gândește: „dacă nenorocitul ăla este cu una?!” Așa, și? Dar gândește-te că poate este cu unul. Care este treaba? Așa, și? Poți tu să influențezi asta? Absolut nu. Ai vrea să știi asta? Absolut nu. Dacă Mimișor este cu unul sau este cu una sau este cu unii... ai vrea să știi asta? Răspuns: nu. Îți folosește la ceva informația? Absolut nu. N-ai la ce să te gândești? Ești prost? Pe bune?", a zis Mircea Badea. 

"Mimișor nu este o persoană specială. Nici tu nu ești o persoană specială. Absolut deloc. Nu există suflete pereche. Mimișor nu este sufletul tău pereche și nu este absolut deloc o persoană specială, cum nici tu nu ești. Calmează-te. Vezi-ți de treabă. Nesimțirea pe care o propovăduiesc este o formă de înțelepciune. Calmează-te.

Ce face Mimișor când nu este cu tine nu contează absolut deloc. Contează mai mult ce face Mimișor când este cu tine. Asta contează. 

"Dacă relația se `hăisește` din varii motive, scandalurile nu rezolvă absolut nimic. Gelozia, discuțiile nu rezolvă absolut nimic. Singura soluție este altă relație. Simplu. Uneori nu este atât de simplu - îmi veți spune pentru că există copii, situații etc. Absolut că există.

Dacă situația nu este atât de simplă, atunci asta este. În viață nu se pot întâmpla doar lucruri minunate. Se mai întâmplă și nasoale. Suportă-le! Viața nu este doar curcubeie. Asta e. Se întâmplă. Suportă.

De cele mai multe ori, întrebarea `așa, și?` rezolvă multe. Nu pledez pentru nesimțirea partenerului, ci pentru nesimțirea ta. Dacă Mimi te înșală și o face ostentativ, du-te liniștit. Dacă nu este nimic ostentativ și habar nu ai dacă se înșală sau nu... asta nu este o întrebare la care să te gândești. Prietene, ești prost? Vezi-ți de treabă!", mai crede Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: gelozie sufletul pereche Mircea Badea
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close