Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN INCOME MAGAZINE Horoscop financiar, cu Mariana Cojocaru. Care sunt zodiile cu noroc la bani în vreme de criză

Horoscop financiar, cu Mariana Cojocaru. Care sunt zodiile cu noroc la bani în vreme de criză

Horoscop financiar, cu Mariana Cojocaru. Care sunt influențele astrelor în vreme de criză și care sunt zodiile cu noroc la bani.

Horoscop financiar, cu Mariana Cojocaru. Care sunt zodiile cu noroc la bani în vreme de criză
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Iul 2022   •   11:48

Taurii trec printr-o perioadă a extremelor - ori au un succes deosebit, ori pierd bani, la Gemeni se deschide o ușă și se închide alta, iar Peștii au sclipiri în care rezolvă multe probleme, a spus astrologul Mariana Cojocaru, astăzi, la emisiunea Income, de la Antena 3.

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru, pentru Berbec

Berbecul, în anul acesta al Tigrului de apă, cu axă carmică sau cu capul dragonului și coada dragonului în Taur - Taur care reprezintă bani și Scorpion care înseamnă analiză, profunzime - poate avea momente destul de delicate, de dificile. Berbecul se gândește cum se descurcă mâine sau mai este unul care are spirit de om de business, de afaceri.

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru, pentru Taur

Taurul este într-o perioadă în care are extreme. Ori poate să aibă un succes deosebit, ori poate să aibă un declin sau chiar o pierdere majoră de bani. Atenție pentru cei care sunt în business, pentru că se vede pe astrograma unei companii sau a unei persoane care e calea corectă de evoluție din punct de vedere carmic!

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru, pentru Gemeni

Gemenii sunt și ei acum într-o perioadă de schimbări. Practic, în viața lor se închide o ușă și se deschidă o altă ușă. Cum ei sunt repeziți de felul lor, încep mai multe lucruri în mai multe direcții, își pierd interesul, riscă să înceapă multe lucruri, obiective, chestiuni importante și pe traseu să-și piardă interesul. Deci, atenție că în anul Tigrului de apă trebuie să existe sentimentul acesta de siguranță. Taurul într-un astfel de an, pentru că el e predominant și dă structura și Gemenilor, trebuie să fie cu totul pe pământ.

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru, pentru Rac

Racii au Lilith și, când vorbim de Lilith, lucrurile sunt cu dus-întors. Racul nu este printre zodiile favorizate într-un astfel de an, dar nu trebuie să intre în panică, pentru că și pe Lilith există tot felul de soluții pe astrograma carmică personală. Deci Racul trebuie să fie foarte atent, pentru că va trebui să investească bani în sănătate. Ei în general se consideră foarte norocoși, iar anul acesta este pe aspect de cuadratură.

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru, pentru Leu

Leul este pe cont propriu. El trebuie să se gândească de două ori înainte de a face o mișcare și poate să intre în parteneriate de perzanie, așa ca și atenționare. Depinde ce are pe astrograma lui.

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru, pentru Fecioară

Fecioara stă în cumpănă. Este un an în care, pe de o parte, se gândește cum să drămuiască banul, pe de altă parte, pentru că este o zodie dublă, poate să ia cu mâna dreaptă și să dea cu mâna stângă, negândindu-se la riscuri.

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru, pentru Balanță

Balanța este într-un an al Tigrului. Interesantă este partea de feng shui atunci când vorbim de Balanță, fie că este artistă, fie că lucrează în zona de business, fie că este într-o corporație, partea de fang shui individual sau pe firmă trebuie să fie aplicată.

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru, pentru Scorpion

Scorpionul este într-o perioadă în care se gândește, pentru că anul este riscant și este alunecos. Pe de o parte, este zodie de apă, o chestiune pozitivă, pentru că tigrul de apă susține și zodiile de apă. Pe de altă parte, trebuie să se gândească de două ori înainte de a investi, cum investește, pentru că totul se poate înjumătăți într-un astfel de an, adică riscurile sunt destul de mari. Dacă știe cum să își gândească o perspectivă interesantă, de tip feng shui, pentru el sau pentru firmă, atunci lucrurile pot funcționa sau se pot redresa.

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru, pentru Săgetător

Săgetătorul se gândește de două ori înainte, că e zodie dublă sau triplă, dacă merită să facă un pas, pentru că este pe un teren alunecos, iar elementul apă stinge elementul foc. Săgetătorii de regulă se gândesc cum vor întinde ei coarda cu săgeata până dincolo de nori, dar nu este tocmai așa, pentru că acum perspectivele trebuie să fie pe termen scurt și imediate, iar unii chiar pot avea probleme financiare în anul Tigrului.

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru, pentru Capricorn

Capricornul este și el foarte gânditor la ce merită și cum merită, pentru că nu se poate focusa doar pe un singur obiectiv. Anumite parteneriate se închid anul acesta, iar unele chiar pot fi pierzante.

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru, pentru Vărsător

Vărsătorul are echivalent Tigrul în zodiacul chinezesc, deci din perspectivă feng shui, este destul de bine aspectat. România este în zodia Vărsătorului, să ne gândim că Tigrul de apă este o dată la 60 de ani, deci a mai fost în 1956 când în România au fost mișcări de stradă cu studenții, care au fost și urmate de represalii. Vor urma mișcări de stradă, pentru că nu se mai poate, dar sper să nu existe represarii comuniste la așa ceva, pentru că s-a întins prea mult coarda. Vărsătorul, care este un revoluționar prin definiție, nu va lăsa lucrurile la nivelul acesta. E important ca Vărsătorul să vină în zona aceasta de mișcare importantă, care să schimbe ceva pentru el, pentru business și, de ce nu, pentru societate, pentru România.

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru, pentru Pești

Peștii vor prelua, după revoltele de la Vărsător, partea frumoasă de tranziție, de trecere, pentru că ei sunt experți în zona de tranziție, trecere de la ceva vechi către ceva nou. Ei au capacitatea aceasta și este o perioadă în care Peștii pot avea momente în care să aibă sclipiri și să rezolve ceva și momente în care să se gândească dacă merită să cheltuiască, să investească sau să mai aștepte. Deci, din perspectivă feng shui, tot zodiacul practic se pliază pe ceea ce înseamnă perioada aceasta dificilă, perioadă cu lucruri care practic ne sunt impuse.

Trebuie să ne gândim la chestiuni care țin de trecut, pentru că Saturn este în Vărsător și este retrograd. Spre toamnă vom avea chiar șapte planete retrograde, care vor fi grele și ne vor pune în situația în care să strângem cureaua. Trebuie să vină oameni competenți din toate punctele de vedere, care să știe să gestioneze astfel de perioade care sunt tensionate.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru Income Magazine
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close