Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN INCOME MAGAZINE Interviu cu Adrian Câciu. Ministrul Finanţelor anunţă ce salarii cresc anul viitor

Interviu cu Adrian Câciu. Ministrul Finanţelor anunţă ce salarii cresc anul viitor

Anul viitor cresc salariile pentru personalul auxiliar din sănătate. De exemplu, pentru asistente şi brancardieri. Anunţul a fost făcut de Adrian Câciu, noul ministru al Finanţelor, în exclusivitate la Antena 3.

Interviu cu Adrian Câciu. Ministrul Finanţelor anunţă ce salarii cresc anul viitor
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    04 Dec 2021   •   12:39

Anunţul a fost făcut sâmbătă, în cadrul interviului emisiunii "Income Magazine" prezentată de Alex Vlădescu, la Antena 3.

Adrian Câciu a adăugat faptul că nu apar taxe noi, dar este posibil sa dispară anumite scutiri de impozite şi taxe pentru anumite categorii de persoane.

O primă variantă a proiectului de buget pentru 2022 ar trebui să fie gata în două săptămâni. Mai exact, pe 15 decembrie va fi gata primul draft al proiectului de buget.

Reamintim că premierul Nicolae Ciucă anunţase deja că vrea ca bugetul să fie aprobat înainte de Crăciun.

"Taxe noi nu au cum să apară. Avem o analiză pe regimul fiscal total, avem destule exepţii de la regimul fiscal şi trebuie să vedem ce a funcţionat, ce distorsionează mediul economic. Sunt unele zone care suferă. În sistemul sanitar există nişte decalaje între partea de medici şi partea de personal. Dincolo de capacitatea fizică şi chiar cea moral, eu cred că trebuie văzută şi din perspectiva recompensei pe care statul o poate acorda statul", a declarat Adrian Câciu.

Ce descoperiri a făcut noul ministru al finanțelor, Adrian Câciu, de când se află în fruntea instituției?

Ce facem cu cele 1,8 miliarde de euro primite acum două zile de la Uniunea Europeană, dar blocate de Executiv pentru că nu avem încă un cadru de implementare a PNRR?

Sunt câteva dintre întrebările la care a răspuns Adrian Câciu, în cadrul emisiunii Income Magazine de la Antena 3.


 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close