Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Consultantul milionarilor recunoaște: „Distrugeam oamenii din jurul meu!”

Consultantul milionarilor recunoaște: „Distrugeam oamenii din jurul meu!”

Într-o ediție specială iThink, unul dintre cei mai apreciați consultanți de business din România, Petre Nicolae, a povestit despre momentul care l-a convins să devină expert în reconstrucție și dezvoltare personală.

Consultantul milionarilor recunoaște: „Distrugeam oamenii din jurul meu!”
Sursa foto: Antena 3 CNN | iThink
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Aug 2023   •   10:43

„Nu mi-am dorit să fac lucrul acesta. Am trecut printr-o experiență destul de neplăcută și am fost nevoit să devin expert în reconstrucție și dezvoltare personală, dar nu mi-am dorit sub nicio formă să fac acest lucru. Eu trecând prin trei companii mari multinaționale, ocupând poziții foarte importante. Am avut oportunitatea să lucrez într-o companie românească mare, pe o poziție de director general, cu aproape 6.000 de oameni în subordine.”

Mi se urcase la cap”

Citeşte şi: Ești lider sau supraviețuitor? Petre Nicolae, consultantul milionarilor: „Muncești mult, prost și fără rost...”

„Nu eram chiar burnout, dar eram epuizat fizic și psihic. Nici relația cu familia nu era o relație strâns legată. Se răciseră lucrurile. Copiii nu erau nici ei într-o zonă de sănătate foarte bună psiho-emoțională. Structura mea emoțională regresase. Mi se urrcase la cap. Pe lângă școli și poziții de conducere, eram antrenor federal centura neagră în arte marțiale, centură neagră 2 dani. Fără să-mi dau seama, distrugeam oamenii din jurul meu. Pentru că aveam o structură mentală foarte puternică, foarte proeminentă.”, a mai spus Petre Nicolae.

În fiecare duminică, de la 17:00, urmărește experiențele și ideile care îți schimbă perspectiva asupra lumii și a regulilor care o guvernează. Când toți încearcă să-ți spună mai degrabă CE să gândești, află CUM să gândești la iThink cu Iusti Fudulu.

×
Subiecte în articol: iThink Iusti Fudulu
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close