Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Ești lider sau supraviețuitor? Petre Nicolae, consultantul milionarilor: „Muncești mult, prost și fără rost...”

Ești lider sau supraviețuitor? Petre Nicolae, consultantul milionarilor: „Muncești mult, prost și fără rost...”

Invitat la iThink cu Iusti Fudulu, Petre Nicolae, consultantul unora dintre cei mai de succes oameni de afaceri, a vorbit despre categoriile în care ne împărțim încă de la cele mai fragede vârste și care ne definesc felul în care ne raportăm la carieră, la companie și chiar la familie.

Ești lider sau supraviețuitor? Petre Nicolae, consultantul milionarilor: „Muncești mult, prost și fără rost...”
Sursa foto: Antena 3 CNN | iThink
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Aug 2023   •   15:13

"Sunt trei structuri mentale din punct de vedere al metodologiei pe care o am eu de reconstrucție profesională. Este o structură mentală care se numește lider al propriei vieți, în care avem capacitatea de a transforma totul în jurul nostru, dar în care avem nevoie și de o structură emoțională puternică, care să susțină toate nebuniile noastre", a spus Petre Nicolae.

Muncă multă, eficiență minimă

"Este o structură mentală de supraviețuitor. Ce face supraviețuitorul ca să înțelegeți? Supraviețuitorul muncește de dimineață și până a doua zi, mult, prost, fără rost. Adică se lasă abuzat de cei din jur, se lasă abuzat de către angajați, dacă este owner, se lasă abuzat de către soție sau de către soț. A munci mult nu înseamnă că ești eficient și că ai randament personal", a mai spus Petre Nicolae la iThink, cu Iusti Fudulu, emisiunea care deși nu-ți spune ce să gândești, te pune pe gânduri.


 


 


 

×
Subiecte în articol: iThink Iusti Fudulu
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close