Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei 1800 DE EURO SALARIUL MEDIU LA AUTORITATEA NAȚIONALA DE REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII

1800 DE EURO SALARIUL MEDIU LA AUTORITATEA NAȚIONALA DE REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII

1800 DE EURO SALARIUL MEDIU LA AUTORITATEA NAȚIONALA DE REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII
09 Iun 2010   •   18:04

Dana GRECU

Salarii enorme, sub umbrela statului condus de regimul Boc Basescu. Ordinea zilei a aflat ca sint 650 de salariati ai Autoritatii Nationale de Administrare si Reglementare in Comunicatii cistiga, in medie, 1800 de euro pe luna, in secret, pentru ca platile sint confidentiale. Asadar peste 70 de milioane pe luna , salariu mediu, intr-o tara in care premierul si presedintele taie cu 25 la suta salariul de 16 milioane al unui medic si cu 15 la suta pensia de 7 milioane a unui batrin. Boc da legi pentru catei, pe dulaii care-i tin spatele ii protejeaza.
Premierul a scapat friiele, e clar. Azi a stat 3 ore in sedinta de guvern. Nu ca sa se cutremure ca seful Parlamentului European ne-a spus ca Romania e in situatia Greciei, ci ca sa opreasca exodul secretarelor si soferilor care pleaca din ministerele cu bani putini, in cele cu bani multi pe fluturas. Cu asta se ocupa Boc, dovada ca a gasit, dupa atitea ore de bocete, o solutie. Sa egaleze salariile pentru soferi si secretare!! In Romania lui Boc si Basescu se poate orice. O sa va aratam cum muncesc unii pentru partidul portocaliu si incaseaza bani de la stat. Dar si cum statul ii ajuta pe mafioti sa puna mina pe casele pensionarilor, desi tot el, statul, cheltuie miliarde ca sa dovedeasca faptul ca mafiotii umbla cu acte false.

Romanii cer socoteala pentru toate! Unii il asteapta la ora asta pe presedinte sa vina in Piata Universitatii, sa le dea raspunsuri la problemele lor. Asa le-a promis acum doi ani, dupa ce a scapat de suspendare. Ca vine din trei in trei luni sa dea ochii cu poporul. Atunci avea un interes direct. Ordinea zilei intreaba: Unde sinteti acum, dle presedinte? Si, in general, ce vreti sa faceti cu tara asta?
In Parlament, continua lupta pe voturi pentru darimarea guvernului. PSD isi ameninta parlamentarii ca ii da afara din partid daca nu voteaza la vedere sa cada Boc. Un deputat independent fără să fie membru al grupului independenților, Mircea Irimescu, a declarat azi ca voteaza motiunea PSD - PC. Punem informatiile in Ordine. Cu Titus Corlatean PSD, Marian Grapini PC, Cristian Diaconescu UNPR, Mihai Voicu PNL. Vom intra în direct din Piața Universității cu președintele executiv al Federației Spiru Haret, Marius Nistor.


×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close