Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ŞPAGA MĂREŞTE FACTURA

ŞPAGA MĂREŞTE FACTURA

ŞPAGA MĂREŞTE FACTURA
22 Mar 2013   •   01:05

DANA GRECU

8 directori ai Regiei care vinde caldura in Bucuresti dau cu subsemnatul pentru ca s-au imbogatit din banii romanilor. De ieri? Nu. De 10 ani. Acum s-au trezit procurorii sa-i intrebe de sanatate. Reteta era simpla. Sefii Regiei parafau contracte fictive si scumpeau facturile pentru populatie. Platiti sume sfidator de mari la intretinere? S-ar putea ca regiil...e locale sa-si bata joc de dvs, protejate de primari, consiliile locale si procurori care tin dosarele in sertare. Este un subiect La Ordinea zilei. Se leaga foarte bine de informatiile care vin de la DNA si care confirma ca, la aceasta ora, 21 de cauze penale sunt verificate de procurori , urmare a anchetelor corpului de control al premierului. Intrebarea e: vor da procurorii un raspuns in timpul vietii noastre ca sa aflam cine ne fura? Nu stim.
Stim ca presedintele Basescu isi apara generalii care-i protejeaza averea pe care n-o poate justifica. Stim ca Udrea isi pune la dispozitie hotelurile, da cazare gratis votantilor la congres, ca sa-si apere sansele sa ajunga presedinte PDL miine. Stim ca Ponta promite schimbarea.
Discutam azi, la Ordinea zilei, si despre situatia tensionata dinaintea meciului cu Ungaria. Niste extremisti maghiari amenintau azi cu decapitarea romanilor. Relatiile Bucuresti Budapesta sunt extrem de sensibile. Ieri, ambasadorul nostru a fost chemat de urgenta MAE ungar sa dea explicatii pentru ca premierul a spus că scrisoarea celor patru state membre care solicitau înfiinţarea unui mecanism de control se referea la Ungaria, nu la România.
Sunt cu noi: Marius Pieleanu, Sergiu Andon, Val Vilcu, Victor Ciorbea, Dragos Frumosu

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close