Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PONTA, MINISTRUL JUSTIŢIEI ÎN LOCUL LUI PIVNICERU

PONTA, MINISTRUL JUSTIŢIEI ÎN LOCUL LUI PIVNICERU

PONTA, MINISTRUL JUSTIŢIEI ÎN LOCUL LUI PIVNICERU
26 Mar 2013   •   04:05

DANA GRECU

In 24 de ore, Basescu si-a vazut doua dorinte implinite. Procurorii si Miscarea Populara. Presedintele s-a rugat la Dumnezeu sa ajunga Ponta interimar peste Justitie ca, in felul asta, sa numeasca procurorii sefi la DNA si Parchetul general. Mona Pivniceru va demisiona mâine din Guvern si Ponta va fi interimar. Premierul a vorbit az...i la telefon cu presedintele despre asta. Noi intrebam asa: daca presedintele spera ca premierul va debloca situatia , asta inseamna ca intre premier si presedinte e un blat? Ca, ne amintim, Pivniceru n-a reusit sa treaca de Cotroceni cu numirile procurorilor. Vorbim despre asta pentru ca e foarte important. Mediile politice spun ca e posibil ca Laura Codruta Kovesi sa se intoarca de la Bruxelles pentru a se instala din nou in fruntea procurorilor. O fi bine?
In timp ce miscarile USL nasc speculatii si suspiciuni, Basescu isi intareste cazemata. Azi l-a decorat pe Maior de la SRI cu Steaua Romaniei in grad de Cavaler! De ce? Pentru transparenta! De citiva ani, bilantul SRI se face cu usile inchise! Noroc cu achizitiile de pe SEAP sa mai aflam si noi cite laxative isi mai cumpara agentii lui Maior. O fi bine?

Dar o fi bine ca seful CNADNR, Mircea Pop, e in continuare la cirma institutiei desi premierul anunta in ianuarie ca si-a dat demisia dind de inteles ca el i-a cerut-o pentru incompetenta crasa?
O sa dezvoltam subiectul La Ordinea zilei.
Oana Stanciulescu, Oana Florea, Vlad Nistor, deputat PNL, Costin Georgescu, Liviu Pop, senator PSD

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close