Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BĂLĂCĂREALĂ LA PDL ÎN AŞTEPTAREA LUI BĂSESCU

BĂLĂCĂREALĂ LA PDL ÎN AŞTEPTAREA LUI BĂSESCU

BĂLĂCĂREALĂ LA PDL ÎN AŞTEPTAREA LUI BĂSESCU
01 Mar 2013   •   01:05

DANA GRECU

PDL a reusit sa atinga culmea slugarniciei. Europarlamentarii partidului, in frunte cu Teodor Stolojan, au declarat ca voteaza bugetul Uniunii, desi lideri importanti ai PPE au declarat raspicat ca bugetul e mult prea auster pentru o Europa care arata ca o bomba sociala. De ce fac asta? Pentru simplu motiv ca Basescu a iesit de la negocie...rile Consiliului European zimbind larg ca bugetul e bun, ca Romania e avantajata si ca nu se putea mai bine de atat. O sa vedeti care sunt reactiile celor de la USL, care sunt rugati de pedelisti sa voteze bugetul Uniunii.

Si daca Romania duce lipsa de unison la Bruxelles, la premieri de rezerva sta bine. Azi, presedintele PNL Crin Antonescu si candidatul USL pentru Cotroceni a declarat ca Iohannis si Dragnea ar putea juca pentru Palatul Victoria linistiti, din 2018 incolo. Caci din 2018 abia, Ponta ar putea fi presedintele Romaniei. Asadar, nu acum, la alegerile din 2014! Precizarea lui Antonescu e interesanta si o vom analiza facind niste scenarii politice , azi la Ordinea zilei.

Da, scenariile o sa-l cuprinda si pe Traian Basesccu, cel pe care femeile pedeliste il asteapta in partid. Udrea il astepta si mai mult si se teme ca nu cumva Constitutia sa-i interzica lui Basescu sa mai faca politica! Vorbim despre asta!

VLAD NISTOR, DUMITRU PELICAN, GABI FIREA, PIELEANU

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close