Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Boc: Afară e frig!

Boc: Afară e frig!

Boc: Afară e frig!
18 Dec 2009   •   15:51
Dana GRECU

Ninge in aproape toata tara. Sint minus 13 grade acum in Botosani si minus 8 in Bucuresti. Se anunta un weekend viscolit iar temperatura va ajunge in Ardeal la minus 22 de grade celsius, in noaptea de duminica spre luni. Mihai Jurca ne spune cele mai importante informatii meteo ale orei, in citeva clipe.
Partidele au inghetat si ele in ... sedinte politice, azi. PSD, ca sa sa invete sa imbrace haina opozitie, PDL, ca sa voteze ministrii propusi sa intre in guvern. UDMR, ca sa se reacomodeze cu statutul de prieten al democrat liberalilor.
Punctele sensibile la Ordinea zilei: dorinta pesedistului Marian Sirbu de a intra in guvernul Boc, ca ministru al Muncii. Nu stim daca l-a razgindit partidul. Aflam in scurta vreme insa. Sintem curiosi sa aflam si daca PDL o voteaza pe Udrea ministru cabinetul Boc 4. Ramineti cu noi. Aflati ce s-a mai modifica in lista proviozorie a guvernului. Vladescu, fost ministru liberal, e chemat sa ia Finantele. Au venit sa comentam politica la zi Ludovic Orban prim vicepresedinte PNL, Titus Corlatean, presedintele comisiei de politica externa din Senat, si Marius Pieleanu.

×
Subiecte în articol: Dana Grecu La Ordinea Zilei
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close