Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CAT AȚI DONA PENTRU BOC&COMP?

CAT AȚI DONA PENTRU BOC&COMP?

CAT AȚI DONA PENTRU BOC&COMP?
16 Iun 2010   •   17:44
DANA GRECU, ANDREEA MUNTEANU

Boc arunca in ochii romanilor taiati la pensii si salarii cu praf de remaniere. Azi , toata ziua, lumea a intors pe toate fetele informatia ca Vladescu, Seitan, Dumitru si Funeriu sint cu demisiile pe masa. Ca asa le-ar fi cerut Boc dimineata, in sedinta de guvern. Intrebati, cei patru au dat-o pe gluma iar seful lor a spus ca remanierea se face nu se discuta. Intrebarea la Ordinea zilei este cu ce ar face mai usoara viata milioanelor de romani privati de drepturile lor o abureala de remaniere. Masurile sint decise, Curtea Constitutionala e portocalie, daca ne amintim bataia pentru judecatori a puterii, iar Basescu e fericit ca se poate indatora din nou, la Fond. In plus, azi am aflat de la Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, ca taierile se aplica pentru 2 ani, nu pentru 6 luni, cum a promis premierul Boc ca sa fenteze Constitutia. Asadar cu ce ne face mai fericiti remanierea? Comentam subiectul!
Azi, independentii, care sint in guvern, au spus ca ii dau voie 3 luni lui Boc sa taie pensiile. Daca Boc se lungeste, ei pleaca de la guvernare. De ce 3 luni si nu doua? De ce doua si nu una? De ce una si nu niciuna? Le cerem la Ordinea zilei sa ne explice. Oricum ei, laolata cu peste o suta de alti parlamentari sint pe Lista Rusinii facuta de opozitie. Adica ei v-au taiat pensiile si salariile! Cit ati dona dvs pentru ei? Ministerul de finante a inventat un cont special pentru doritori.
Boc e supărat pe Teo despre care crede că și-a făcut imagine pe spatele partidului. Nu s-a hotărât încă dacă o exclude sau nu din PDL, asta pentru că mulți îi spun că PDL-ul are nevoie acum de fiecare membru. La Bruxelles, Eba încearcă să se afirme, a avut 5 intervenții în 2 zile pe subiecte precum introducerea euro în Estonia. Vrea să arate că e fată serioasă nu ca blonda de New York, Ioana Diaconescu, fosta ei consilieră de la Parlamentul European. Eba spune că a rupt-o cu Ioana pentru că nu avea caracter și voia prea mult pentru ce putea.
La Ordinea Zilei sunt Mariana Câmpeanu-PNL, Dumitru Costin-proaspăt demisionar din fruntea BNS, Marius Spânu-PDL, Liviu Câmpanu-UNPR și Dumitru Pelican-PC.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close