Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CINE MINTE? BASESCU SAU BOC?

CINE MINTE? BASESCU SAU BOC?

CINE MINTE? BASESCU SAU BOC?
05 Iul 2010   •   17:39
Dana GRECU

Presedintele s-a urnit greu la inundatii si acum nu se mai opreste. Nu se mai opreste din tipat si din aruncat cu jigniri in stinga si in dreapta. Azi, la Dornesti, in Suceava, s-a impiedicat de colegul nostru Petre Nechita, care-l deranja cu intrebari. Apoi a cerut SPP ului sa-i impinga pe ziaristi mai incolo. Ii obturau privelistea. In opinia lui Basescu, ziaristii sint buni numai de provocari. Asa spunea si Ceausescu. Ca i se trage de la provocari. Asemanarea o judecam la Ordinea Zilei, in citeva clipe. Presedintele e nervos. Pe presa , dar si pe sinistrati.
Ieri i-a facut mincinosi pe romanii care au avut tupeul sa spuna ca banii de diguri s-au furat. O analiza a Cotidianul arata ca oamenii aveau dreptate. Banii lor, milionae de euro, au fost bagati in sali de sport. Prioritate a guvernului Basescu Boc. Dezvoltam subiectul.

Sintem cu ochii pe Galati care este in alerta maxima. 1.500 de oameni, de la Apele Române, ISU, Jandarmerie și Armată, lucrează neîntrerupt în schimburi la ridicarea unui dig in interiorul orașului, pe o lungime de 4,5 km. Intram in direct de la Galati cu viceprimarul si cu primul adjunct ISU Viorel Nemes. In platou, seful Apelor Romane ne va spune daca Dunarea va sparge sau nu digul de aparare.

Suntem cu ochii și pe Tuzla unde, în urmă cu mai puțin de o oră, a avut loc un accident aviatic cu victime. Încercăm să aflăm detalii.

La Ordinea Zilei au venit Alexandru Athanasiu-PSD, Cristian David-PNL. Gheorghe Stanciu-director INHGA. De la Galati Viorel Nemes-prim adjunct ISU și Nicușor Ciumacenco, viceprimar Galați.

×
Subiecte în articol: Dana Grecu La Ordinea Zilei guvern Emil Boc
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close