Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CIRCUL CONTINUA: AZI, OTV LA DNA

CIRCUL CONTINUA: AZI, OTV LA DNA

CIRCUL CONTINUA: AZI, OTV LA DNA
21 Iun 2010   •   17:15

Dana GRECU

Circ la greu si piine ioc. Vom demonstra azi, la Ordinea zilei, ca puterea vrea sa treaca vara livrind spectacole de presa, in loc de solutii concrete de iesire din criza. Din ciclul senzational, DNA a blocat azi sediul OTV si l-a cautat de casete, acasa, pe patronul postului. Dan Daconescu, invinuit sau nu , ca nu se stie , intr-un dosar de luare de mita, vorbeste la ora asta cu procurorii. Il vor aresta? Diaconescu spune ca e posibil sa se intimple si asta. Asadar , o Romanie intreaga sta acum cu sufletul la gura sa afle ce se intimpla cu unul dintre cei mai cunoscuti si controversati jurnalisti. Unul dintre putinii la care Basescu isi varsa, pina mai ieri, oful de presedinte neinteles si Boc oful de premier priceput la călcat pantaloni. Stam cu ochii pe DNA. Avocatul jurnalistului va fi in direct cu noi.

In spatele circului, puterea continua cu smecheriile. Asa am aflat ca Vladescu vrea pensiile la dispozitia lui. Azi a amendat Legea pensiilor cu o propunere stupefianta. Dupa ce ai lui au hacuit pensiile din toate pozitiile, Vladescu crede ca punctul de pensie, de 732, 8 lei, e prea mare. Adica vrea ca punctul de pensie sa fie recalculat dupa buget. E bugetul asigurarilor sociale mic, sa se reduca si punctul de pensie dupa el. Adica milioanele de pensionari sa traiasca din mila guvernului. Intrebarea este cine mai supravietuieste erei Basescu?

Ai lor. Adica bugetari carora statul le da salariul pe cinci ani sa-i faca someri. Si ce salariu! Dezvoltam subiectul in citeva clipe. Vom afla impreuna unde trebuie sa lucrezi ca sa dea asa un noroc peste tine.
Facem Ordinea zilei cum vrem noi, nu cum vrea puterea! Cu Ionel Blanculescu, consultant financiar, Bogdan Ciuca, deputat, vicepresedinte PC, Teodor Melescanu,deputat PNL, Lidia Mitchievici, editorialist Puterea.

×
Subiecte în articol: Dana Grecu La Ordinea Zilei
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close