Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei GUVERNUL LOVEȘTE CU BIRURI NOI

GUVERNUL LOVEȘTE CU BIRURI NOI

GUVERNUL LOVEȘTE CU BIRURI NOI
23 Iun 2010   •   17:34
Andreea MUNTEANU

Guvernul Boc lovește din nou! Alte biruri au fost anunțate oficial azi de la pupitrul Palatului Victoria de către zâmbitorul ministru al Finanțelor, Sebastian Vlădescu. Tichetele de masă, tichetele cadou, tichetele de vacanță, toate vor fi impozitate cu 16 la sută începând de la 1 iulie. La fel câștigurile din jocurile de noroc și apartamentele de locuit în plus, adică cele în care nu stă nimeni și nici nu sunt închiriate. Drepturile de autor vor fi de asemenea ciuntite, mai exact toți cei care creează vor fi obligați să scoată mai mulți bani din buzunar pentru stat peste o săptămână.

Toate aceste vești vin peste cea care confirmă explozia prețului la întreținere. Nu doar proprietarii de apartamente vor fi loviți de prețul enorm al gigacaloriei, ci și firmele mici care se vor trezi în situația de a da pe căldură mai mult decât au profit într-o lună.

Noi spunem că sunt știri reale și care vă interesează direct pentru că vă schimbă viața. Potrivit Palatulului Cotroceni, aceste subiecte ar putea fi însă niște dezinformări la comandă fără nicio bază reală. Azi a ajuns la Parlament, de la Președinție, strategia națională de apărare, care trece presa în rândul pericolelor publice și amenințărilor la siguranța națională. Discutăm știrile zilei, grave și importante, cu invitații noștri - Constantin Niță-PSD, Valeriu Steriu-UNPR, Dan Radu Rușanu-PNL și Niels Schnecker. Vom intra în legătură directă cu primarii Radu Mazăre-de la Constanța și Gheorghe Nichita- de la Iași și cu viceprimarul de Târgu Mureș, Csegzi Sandor.
Vom discuta în această emisiune și despre România inundată. În mai multe zone ale țării sunt case distruse, oameni cărora li se spune să nu bea apă din fântâni pentru că există riscul unor epidemii. Și aceasta e o știre reală, spunem noi. Ne-o va detalia, din județul Alba, reporterul nostru Rareș Cosma. Dacă vă interesează, la această oră liderii PDL s-au reunit într-o altă ședință secretă, într-o reședință bine păzită. Vorbesc oare despre câți români vor rămâne fără case din pricina inundațiilor sau a facturilor la întreținere? Sau vorbesc despre funcțiile care ar mai fi de împărțit și alegerile care ar mai fi de câștigat?

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Andreea Munteanu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close