Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei GUVERNUL PINOCCHIO

GUVERNUL PINOCCHIO

GUVERNUL PINOCCHIO
21 Mai 2010   •   17:20
Dana GRECU

Boc nu garanteaza ca nu va creste TVA si cota unica. Dupa un discurs stufos si plin de vorbe goale, am aflat acum o ora ca guvernul ar putea creste si taxele daca programul de taieri de pensii , salarii si indemnizatii nu tine. Ca guvernul de la Bucuresti sare dintr-o minciuna in alta a spus azi, cu alte cuvinte, si seful FMI. Dominique Strauss-Kahn a declarat pentru presa franceza ca nu Fondul a cerut guvernului Boc sa scada salariile si pensiile. Dimpotriva, Fondul a insistat pentru impozitarea bogatilor, nu a saracilor.
Incurcati in propriile minciuni, guvernantii, in frunte cu presedintele Basescu, promit milioanelor de romani care se zbat intr-o saracie crunta ... ajutoare. Dintr-un fond de solidaritate gol. Boc le-a cerut azi romanilor sa-l mai pasuiasca la putere, desi recunoaste ca a gresit. Promite ca se opreste. Mascarada intilnirilor cu sindicatele si patronatele, care ne fenteaza atentia de citeva zile, demonstreaza ca guvernul va face ce stie. Poze degeaba. In ciuda amenintarilor ca Romania se blocheaza incet, dar sigur.
Pe 31 mai e greva generala. Se opresc trenurile, metroul, nu circula microbuzele, nu zboara nici cei de la Tarom. Greva ar putea paraliza Romania mai repede daca sindicalistii afla ca guvernul parafeaza scrisoarea catre Fond in forma care a dat peste cap tara. Punem informatiile in Ordine cu Anton Hadar, presedinte Alma Mater, Cezar Coraci- sef UGIR 1903, venit de la negocierile cu Emil Boc, Bogdan Ciuca, vicepreședinte PC, Nicu Banicioiu, deputat PSD, Marius Pieleanu, sociolog. De la Iasi, intra in direct cu noi deputatul PDL Daniel Oajdea, cel care striga la guvernul lui sa nu taie pensiile.

×
Subiecte în articol: Dana Grecu La Ordinea Zilei Emil Boc TVA
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close