Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei SPP L-A DUS PE ZEUS LA CONTROL

SPP L-A DUS PE ZEUS LA CONTROL

SPP L-A DUS PE ZEUS LA CONTROL
04 Aug 2010   •   17:52

Andreea MUNTEANU


Președintele Traian Băsescu a fost azi la Spitalul Militar. Potrivit Hotnews, a fost consultat de un medic ORL-ist timp de un sfert de oră. Sepepiștii au îndepărtat toate rudele pacienților aflate în zonă. La fel cum s-a întâmplat și în februarie, administrația prezidențială păstrează o tăcere totală asupra subiectului ca și cum ar fi un secret de stat, lăsând loc de suspiciune. Are președintele gâlci? Sau altceva? Încercăm să aflăm răspunsul.
Jeffrey Franks pleacă din România cu o recomandare: nu măriți salariile nici anul viitor și s-ar putea ca pana la finalulul lui 2011 să vă reveniți. Asta de bine ce ieri 2 miniștri importanți ai cabinetului, Vlădescu și Videanu, vorbeau ieri despre posibile creșteri de lefuri, de până la 25 la sută, anul viitor. Cei 2 vorbeau ieri, mai interesant este că Boc a amimtit chiar azi despre posibile creșteri de salarii. Și despre concedierea a aproape o suta de mii de bugetari.
Codul Fiscal i-a scăpat de maneliști de impozite. Comisarii Garzii s-ar putea alege însă cu un job suplimentar, vor opri mașinile în trafic. Discutăm despre toate cu invitati la Ordinea zilei sint Kelemen Hunor, ministrul Culturii, UDMR, Dumitru Costin, presedinte BNS, Mihai Voicu, deputat PNL, Gelu Vișan, deputat PDL și analistul Ilie Serbanescu.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Andreea Munteanu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close