Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei UDREA SE LASA DE SPORT

UDREA SE LASA DE SPORT

UDREA SE LASA DE SPORT
25 Mai 2010   •   17:33

Andreea MUNTEANU
Dana GRECU



Toti fura! Europarlamentarul PDL Monica Macovei a descoperit hotii din partidul guvernamental care a trimis-o la Bruxelles. Inocenta sfidatoare a fostului ministru al justitiei vrea probabil sa potoleasca revolta pensionarilor din Galati care azi s-au legat cu lanturi in fata Parlamentului. Oamenii cer ca guvernul sa nu le taie pensiile si stiu si de unde se poate face rost de bani. Sa se fure mai putin!, spun ei. Si sa se minta mai putin.
Numai ca azi, aceiasi pensionari au fost mintiti in fata din nou. Seitan de la Munca le-a spus intre patru pereti ca nu se vor reduce pensiile mai mici de 10 milioane de lei vechi si cind a iesit la declaratii, in fata presei, si-a retras cuvintul. Seitan, DEMITE-TE SINGUR, cere Ordinea Zilei!
Dupa modelul Seitan, Udrea a iesit si ea azi cu o grozavie de prostit prostii. Presa a aflat ca de 5 ani Compania Nationala de Investitii, aflata in subordinea ministerului condus de Udrea, toaca banii numai pe sali de sport pe care le construiesc membrii PDL sau rudele acestora. Udrea tuna ca vrea sa desfiinteze CNI, in semn de solidaritatea cu poporul saracit de hotiile puterii. Comentam subiectul.
Si alții se oferă să facă economii. Un parlamentar PNL de Botoșani se oferă să renunțe la banii de cazare și să doarmă într-o rulotă în fața casei Poporului. Florin Țurcanu spune că e obișnuit cu greul pentru că nu s-a născut în puf.
Lăsând gluma la o parte, în rulote s-ar putea să doarmă mulți români în viitorul apropiat. La întâlnirea de azi cu PDL, președintele Băsescu a spus că tot mai e nevoie de bani și după ce se taie pensiile și salariile. Asta, în traducerea noastră, înseamnă fie creșteri de taxe și impozite, fie un nou împrumut extern pentru că de unul intern nici nu mai poate fi vorba. În plus, pensiile minime trebuie tăiate pentru că oricum nimeni nu trăiește dintr-o pensie medie. Sunt vorbele președintelui României, îl veți vedea și auzi, în exclusivitate, câteva clipe la Ordinea Zilei.
Au venit la noi: Toader Cristea-liderul Alianței Europensionarilor din Galați, Marius Nistor-președinte executiv Fed Spiru Haret, Mircea Coșea-vicepreședinte UNPR, Daniel Oajdea-deputat PDL, Constantin Niță și Iulian Iancu-ambii PSD, cei care lucrează la moțiunea de cenzură.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close