Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei VADIM, CU BASESCU LA TRIBUNAL

VADIM, CU BASESCU LA TRIBUNAL

VADIM, CU BASESCU LA TRIBUNAL
11 Iun 2010   •   17:18


Dana GRECU

Corneliu Vadin Tudor l-a denuntat penal pe Traian Basescu, la Parchetul General. L-a acuzat de genocid si tradare de tara, urmare a masurilor drastice de reducere de pensii si salarii. Liderul PRM spune in denunt ca Basescu extermina fizic milioane de romani si ca submineaza economia nationala. Daca presedintele ar fi gasit vinovat, ar putea sta in inchisoare de la 5 pina la 20 de ani.
DACA.
In acelasi context, azi, asociatiile care reprezinta drepturile pacientilor au strigat cit au putit ca la Casa Nationale de Asigurari de Sanatate se pregateste ... tot un genocid. Casa vrea sa creasca sumele pe care bolnavii trebuie sa le plateasca pentru medicamente. La rindul lor, medicii sint revoltati ca ar putea fi obligati, in curind, sa prescrie retete in functie de veniturile pacientilor. Adica sa imparta sanatatea dupa bugetul bolnavilor. Cam asta ar vrea Casa, cu argumentul ca numai asa scapa de profitorii din industria medicamentelor pe care statul ii tine in spate. Stat care nu stie sa se lupte cu spagarii decit punind biruri pe saraci.

In sensul acesta , azi am aflat cu totii stupefiati ca Fiscul a lichidat cea mai mare retea de evazionisti si tara. O mina de copii din Focsani care au dat niste spectacole, au strins ceva banuti, DAR NU I-AU DECLARAT LA FISC pentru ca statul sa-si ia partea. O Romanie fara cap si coada cu reguli care se aplica numai unora si care ne ingrijoreaza din ce in ce mai mult. Discutam despre asta la Ordinea Zilei..
Tot azi am asistat la episodul 2 din scandalul motiunii. Luminati de seful lor de la Cotroceni, pedelistii si-au pus cenusa in cap ca au gresit ziua motiunii si insista pe linga Geoana sa reprogrameze dezbaterea miine, nu marti. Geoana i-a chemat la discutii luni. Intre timp, analistii au pus cap la cap motivele pentru care presedintele vrea motiune mai devreme. Le aflati la Ordinea Zilei. Unde vom face și un pronostic despre ce va face PDL marți în Parlament. Tot aici, vorbim despre constantenii care atacat azi cu oua sediul PDL din Constanta, filiala al carei sef a declarat nervos ca romanii fac risipa de alimente pe timp de criza.
Facem Ordinea zilei cu europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, lider PRM , sociologul Marius Pieleanu, jurnalistul Florian Bichir.

×
Subiecte în articol: Dana Grecu La Ordinea Zilei
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close