Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN A treia dronă găsită în România a căzut lângă o unitate militară, acolo unde funcţionează un depozit de combustibil pentru armata română

A treia dronă găsită în România a căzut lângă o unitate militară, acolo unde funcţionează un depozit de combustibil pentru armata română

Elementele unei a treia drone, au fost identificate azi în zona Nufărul și Victoria din Tulcea la doar câteva sute de metri lângă o unitate militară, acolo unde funcționează un depozit auto şi un depozit de combustibil pentru armata română.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Sep 2023   •   17:11

Reamintim că armata română a început să caute această dronă cu elicopterul după ce doi localnici din Tulcea au sunat la 112 şi au raportat o explozie.

”Echipajul unui elicopter IAR 330 Puma al Forțelor Aeriene Române, din Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, a identificat miercuri, 13 septembrie, în jurul orei 11.30, în zona localităților Nufărul și Victoria, din județul Tulcea, fragmente care ar fi putut proveni de la o dronă, dispersate pe o suprafață de câteva zeci de metri. Conform procedurilor, un alt elicopter al Forțelor Aeriene Române, din Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni, a fost trimis în zonă cu o echipă specializată la bord, pentru a efectua cercetări preliminare în teren și ridicarea de probe pentru efectuarea expertizărilor”, a informat MApN.

Mai mult, camerele de supraveghere din zonă au surprins sunetul exploziei acestei drone. 

Îngrijorător este faptul că elementele dronei au fost identificate la doar câteva sute de metri lângă o unitate militară de la Victoria, acolo unde funcționează un depozit auto şi un depozit de combustibil pentru armata română. 

×
Subiecte în articol: drona judeţul Tulcea
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close