Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Gafă de proporţii a Poliţiei Române. Agenţii ajunşi la un accident nu au văzut şoferul aflat lângă maşină

Gafă de proporţii a Poliţiei Române. Agenţii ajunşi la un accident nu au văzut şoferul aflat lângă maşină

Gafă de proporţii a Poliţiei Române. Un echipaj din Sebeş a fost solicitat să intervină după ce o maşină s-a izbit într-un cap de pod şi s-a rostogolit în şanţ.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mar 2024   •   19:03

Polițiștii au ajuns la faţa locului, au verificat maşina, însă nici urmă de şofer. Au fost şi la spital, dar nu l-au găsit. Abia la câteva ore distanţă, un localnic raporta la poliţie un cadavru la doar câţiva metri de locul în care avuse loc accidentul.

La ora 4 dimineaţa, un echipaj al Poliţiei Sebeş era solicitat să intervină la un accident de pe raza localităţii Petreşti. O maşină se rostogolise în şanţ, după ce s-a izbit de un cap de pod. Doar că lipsea ceva de la locul accidentului. Şoferul.

Aşa că au presupus că a fugit de la locul accidentului.

La ora 8 dimineaţa, un localnic a sunat la 112 să anunţe prezenţa unui cadavru. Unde? La 12 metri de la locul accidentului!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Practic, poliţiştii care au ajuns la locul accidentului nu verificat prea atent împrejurimile, asta deşi, după aspectul maşinii, erau toate şanşele ca şoferul să fi avut viteză mare în momentul impactului.

Familia victimei susţine că tânărul avea o şansă la viaţă, dacă poliţiştii îi găseau trupul la timp.

A fost deschisă şi o anchetă internă, iar cercetările continuă pentru a stabili cum a avut loc accidentul. 

×
Subiecte în articol: accident Sebes Alba cadavru
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close