Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Aglomerație pe litoralul românesc! Sunt așteptați 100.000 de turiști, în weekend, chiar dacă prețurile vor fi mai mari

Aglomerație pe litoralul românesc! Sunt așteptați 100.000 de turiști, în weekend, chiar dacă prețurile vor fi mai mari

A fost haos, astăzi, pe drumurile spre stațiunile turistice, în timp ce în vămi au fost cozi uriaşe, cu timpi de aşteptare care au depăşit două ore. Sute de mii de turiști sunt așteptați pe litoralul românesc.

de Cătălina Buzoianu    |    Ioana Mircea    |    30 Iun 2023   •   18:50

În ţară se anunţă cel mai aglomerat weekend din acest sezon, pe litoral, unde trebuie să ajungă peste 100.000 de turiști. Doar 20% din locurile de cazare mai sunt libere.

Românii care vor veni de mâine pe litoralul românesc vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar. Cazarea se scumpește cu până la 30%.

Și preparatele din restaurante și autoserviri vor fi ceva mai scumpe. Prețurile de șezlonguri rămân deocamdată la fel, respectiv undeva între 30 și 50 de lei, în funcție de plajă.

Turiștii care au ajuns deja pe litoralul românesc spun că stațiunile de la malul mării, merită totuși o șansă, cel puțin, o dată, într-un sezon.

Citește și: Cât costă un sejur în România în vara acestui an: Preţurile pornesc de la 200 lei pe noapte

×
Subiecte în articol: litoral românesc
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close