Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Aglomeraţie infernală la vama dintre Turcia şi Bulgaria: "La turci se trece fără probleme, bulgarii nu muncesc"

Aglomeraţie infernală la vama dintre Turcia şi Bulgaria: "La turci se trece fără probleme, bulgarii nu muncesc"

Turcia a intrat pe lista roşie! Aceasta este o problemă pentru românii nevaccinaţi care vor trebui să intre în carantină când se întorc din concediu. Comitetul Naţional pentru situaţii de Urgenţă a actualizat aseară lista ţărilor cu risc epidemiologic.

Aglomeraţie infernală la vama dintre Turcia şi Bulgaria: "La turci se trece fără probleme, bulgarii nu muncesc"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Aug 2021   •   22:45

Astfel au intrat pe lista roşie - Turcia, Muntenegru, Statele Unite ale Americii, Israel, Maroc, Puerto Rico, Costa Rica și Saint Maarten.

Această lista va intra în vigoare în data de 15 august, iar pentru a evita carantina, românii au hotărât să se întoarcă mai repede din vacanţă.

Astfel, la vama Bulgariei s-au format cozi interminabile, iar oamenii au aşteptat ore în şir. 

Turiştii şi-au pierdut răbdarea. În punctul de trecere a frontierei Hamzabeyli, vameşii pare că au intrat în grevă.

"Ne întoarcem din vacanţă, suntem în punctul de trecere a frontierei dintre Turcia şi Bulgaria, Hamzabeyli mai exact, suntem de la ora 10 şi până la această oră nu am reuşit să trecem punctul de frontieră. Este o aglomeraţie infernală, foarte multă lume cu copii mici. Nu se mişcă, pur şi simplu. Bulgarii pare că nu au chef de muncă. La turci se trece fără probleme, bulgarii nu muncesc", a spus unul dintre românii care aşteptau la cozile uriaşe, în reportajul difuzat cadrul emisiunii News Hour With CNN de la Antena 3.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close