Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Angajatul unei spălătorii auto, călcat cu mașina de un client nemulțumit, în Capitală

Angajatul unei spălătorii auto, călcat cu mașina de un client nemulțumit, în Capitală

Scandal uriaș în parcarea unui mall din Capitală. Un bărbat a fost lovit intenționat cu mașina, de rivalul său. Se pare ca cei doi s-au certat din cauza banilor. După incident, bărbatul care lucra la spălătorie a abandonat mașina.

Angajatul unei spălătorii auto, călcat cu mașina de un client nemulțumit, în Capitală
de Roxana Ciucă    |    09 Sep 2021   •   19:20

Incidentul s-a petrecut ieri în cel mai cunoscut mall din sectorul 3 al Capitalei. 

Un bărbat a mers să își spele mașina în curtea respectivului mall, însă, în momentul în care a ajuns la casierie, prețul pachetului i s-a părut mult prea mare. Motiv pentru care a refuzat să achite, s-a urcat în mașină și a plecat. 

La aproximativ 5-10 minute a revenit la spălătorie, însă nu pentru a plăti. Dimpotrivă însă, l-a lovit cu mașina pe cel care i-a spălat mașina, după care s-a făcut nevăzut. 

De subliniat este faptul că, încă de aseară, bărbatul este de negăsit. Acesta a abandonat mașina într-o parcare din apropierea mall-ului și a fugit. 

Polițiștii au reușit să îl identifice și îl caută pentru a-l reține, ținând cont de faptul că s-a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

”E un om influent, cunoscut și normal că ne este frică, nu vrem să ne afle identitatea.

În jurul orei 17 - 18, a venit să spele mașina cum o lasă de fiecare dată. A parcat mașina, i-am spălat-o, i-am curățat-o. La o oră și ceva vine acest turc, a venit și a zis că nu vrea să achite pachetul pe care l-a ales de la început, pachetul VIP, la 125 de lei. I-am scos mașina în parcare. După care a venit la ora 08:40, de la cazino, recalcitrant, nervos, că el nu vrea să achite. Ne-a îmbrâncit, ne-a vorbit urât, ne-a înjurat. 

După ce mi-a achitat suma respectivă de 125 de lei, cu rugăminți și cu scandal și a vrut să ne ia banii înapoi, a vrut să iasă pe partea cu Dudești, după care s-a întors și l-a luat în plin pe fratele meu.

El deocamdată e bine, l-a externat, mai sunt niște analize de făcut, să vedem dacă are leziuni interne. Dacă nu avea reflex, îl băga sub roți”, a declarat fratele victimei pentru Antena 3. 

×
Subiecte în articol: spălătorie masina
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close