Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cum au încercat angajaţii SMURD să convingă o femeie că este vinovată într-un accident rutier, în Bucureşti

Cum au încercat angajaţii SMURD să convingă o femeie că este vinovată într-un accident rutier, în Bucureşti

Antena 3 CNN a intrat în posesia unor înregistrări audio, între un angajat SMURD și o femeie, după ce autovehiculele celor doi s-au ciocnit în centrul Bucureștiului. Iată ce variante i-au propus paramedicii femeii ca să fie vinovată de accident.

de Carmina Pricopie    |    26 Apr 2023   •   18:48

Mai exact, în timp ce femeia susținea că SMURD-ul a intrat în mașina ei pentru că a trecut pe roșu fără girofar, paramedicul îi sugera că mai bine se duce ulterior la spital.

"Spuneți că ați căzut pe scări", i-au recomandat paramedicii spre binele ei, pentru că ea n-ar fi dat prioritatea ambulanței.

"Soția n-are absolut nimic. Are o zgârietură la genunchi şi la cap. Deci în rest a venit pe picioare la mașină. Dacă merge la spital o să se deschidă dosar penal dumneaei pentru vătămarea dumneaei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dacă nu merge la spital cu noi și noi plecăm și după aceea se duce la spital și spune că a căzut pe scări. Îi face aceleași investigații, fără să mai deschidă dosar penal pentru dumneaei pentru vătămarea dumneaei. Nu știu dacă înțelegeți ce vreau să vă spun", se arată în înregistrarea audio obținută de echipa Antena 3 CNN. 

Accident ţinut ascuns trei ani, una dintre maşini încă nu e reparată

Potrivit cercetărilor, pe 22 septembrie 2020 ora 7:40, șoferița mergea dinspre Muzeul Antipa spre Calea Victoriei. Ambulanța SMURD circula dinspre Ștefan cel Mare, a intrat în Piața Victoriei și trebuia să vireze spre Bulevardul Ion Mihalache. Şi de aici începe un dialog halucinant.

Plutonier SMURD: Nu aţi fost atentă!

Femeie: Ba da! Am semnalizat! Cum nu am fost atentă, că nu avea niciun semnal!

Femeia este urcată în mașina SMURD care fusese cât pe ce să o strivească.

Plutonier SMURD: Asta e, o să ne dea culpă comună, ce să facem. O să mergem la accidente uşoare. Refuzăm transportul. Eu nu o să merg la spital, chiar dacă m-am lovit la cap.

37 de minute a durat negocierea pentru spital. Pe moment, femeia a înțeles să încheie cu paramedicii o constatare amiabilă. O culpă comună pe care societatea ei de asigurări nu a vrut să o recunoască. Victima a și fost internată ulterior în spital și s-a deschis și un dosar penal la Parchetul Militar. Dosarul s-a clasat.

Firma de asigurări a mașinii SMURD a plătit daunele pentru autospecială pe CASCO, dar victima a rămas cu mașina praf și fără nicio despăgubire, pentru că nimeni, în realitate, nu a recunoscut cine este vinovat.

Deși într-un răspuns oficial, SMURD spune că daunele au fost achitate de societatea de asigurări a mașinii civile, inducând ideea că vina ar fi fost a femeii, portalul instanțelor îi contrazice.

×
Subiecte în articol: echipaj smurd
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close