Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit într-o pădure din Botoșani | 500 de persoane l-au căutat zi și noapte

Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit într-o pădure din Botoșani | 500 de persoane l-au căutat zi și noapte

Copilul de doar doi ani dat dispărut a fost găsit după 24 de ore de la dispariție. Cel mic se afla într-o pădure la cinci ore de mers pe jos de locul de unde a plecat. A fost identificat de o echipă de polițiști și dus la spital.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mar 2024   •   18:39

 Băiețelul a supraviețuit temperaturilor negative de noaptea trecută, dar și vântului puternic. Pentru găsirea lui a fost nevoie de o mobilizare impresionantă de forțe, în total 500 de persoane. 

"Era obosit dar totuși a avut puterea să strige la noi. L-am auzit, l-am luat și l-am adus", a declarat unul dintre salvatori. 

Micuțul de doi ani a fost găsit la mai bine de 24 de ore din momentul în care a fost dat dispărut, din comuna Tudora, județul Botoșani. O echipă de polițiști l-a găsit pe băiatul care a stat o noapte singur, în pădure, în frig. 

Pentru găsirea lui a fost o mobilizare impresionantă. Autoritățile au apelat și la ajutoarele canine pentru a lua urma copilului. 

Cel mic a plecat din casa unor cunoștințe la care se afla împreună cu bunica în vizită. Inițial, femeia nu s-a speriat, crezând că cel mic se joacă prin curte așa cum o face de obicei.  

Peste 100 de polițiști, jandarmi, pompieri, dar și polițiști de la frontieră au pornit căutările în zonă. Au adus câini de urmă, șenilate și ATV-uri. 

Căutările au continuat și pe timpul nopții, iar echipele de căutare au folosit inclusiv drone dotate cu camere cu termoviziune. 

O cameră de supraveghere l-a surprins pe Aryan mergând spre pădure. Între timp, bunica băiatului i-a anunțat și pe părinții plecați peste hotare. 

Acum, cel mic a fost transportat la spital pentru a fi evaluat. 
 

×
Subiecte în articol: IPJ Botosani copil disparut Botoșani
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close