Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Trecutul fraţilor Tate nu le dă pace. Se cer despăgubiri pentru abuzuri

Trecutul fraţilor Tate nu le dă pace. Se cer despăgubiri pentru abuzuri

Trecutul fraţilor Tate nu le dă pace. Femeile care susţin că au fost agresate sexual de Andrew Tate pe vremea când locuia în Anglia au trimis un avocat să discute cu acesta.

Trecutul fraţilor Tate nu le dă pace. Se cer despăgubiri pentru abuzuri
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iun 2023   •   18:25

Femeile care susţin că au fost agresate sexual de Andrew Tate vor să deschidă un proces civil împotriva lui şi să îi ceară daune. Avocatul a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 CNN despre problemele penale pe care fraţii Tate le-au avut în alte ţări.

Venit tocmai de peste Ocean, Mathew Jury reprezintă legal mai multe femei din Regatul Unit ce îl ameninţă pe Andrew Tate că vor porni o acţiune civilă în instanţă împotriva miliardarului.

Avocatul britanic a făcut astăzi o vizită la reşedinţă Tate, unde a lăsat o scrisoare. În poartă, pentru că nu a fost primit în curte.

"Există acuzații de viol, agresiune sexuală gravă, agresiune fizică, comportament coercitiv și de control. Aceasta are ca rezultat vătămări fizice și psihiatrice grave", spune avocatul Mathew Jury.

Trei dintre femei au raportat presupusele infracțiuni la poliția britanică, iar aceasta a petrecut mai mulți ani investigând aceste infracțiuni. Dar, în cele din urmă, autoritățile britanice au decis să nu intenteze urmărirea penală. Acest lucru s-a întâmplat în 2019, a spus avocatul pentru Antena 3 CNN.

Citeşte şi: Noi acuzații în cazul fraților Tate. Tristan Tate: ”Nu contează dacă scap de arestul la domiciliu”

În scrisoarea pe care i-a lăsat-o, avocatul a explicat că, înainte să se ajungă la un proces care îl va costa scump, Andrew Tate ar trebui să accepte medierea.

Acţiunea în instanţă ar putea aduna mai multe presupuse victime ale lui Andrew Tate.

"Există trei victime ale violului. O victimă a unei agresiuni sexuale și fizice grave. Am vorbit, de asemenea, cu încă o jumătate de duzină de victime care încă nu s-au prezentat oficial.

Dacă o vor face sau nu, asta depinde numai de ele. Dar va trebui să monitorizăm situația", a mai spus avocatul britanic Mathew Jury.

Pe lângă acţiunea civilă, Andrew Tate ar putea fi urmărit şi penal, dacă Înalta Curte din Londra stabileşte că a fost responsabil pentru acele presupuse fapte.

Vezi și: Încă o victimă, adăugată la cazul fraţilor Tate. O tânără face acuzaţii grave


 

×
Subiecte în articol: avocat Andrew Tate Tristan Tate Mathew Jury
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close